Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie

Wat is spouwmuurisolatie en hoe werkt het?

Spouwmuurisolatie is het aanbrengen van isolatiemateriaal in de tussenruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur van een woning. Deze tussenruimte wordt meestal gevuld met isolatiemateriaal, zoals glaswol, EPS-parels of Aminofoam (schuim). Dit isolatiemateriaal vormt een isolerende laag die voorkomt dat warmte van buiten naar binnen of andersom wordt overgedragen.

Wij zijn inzetbaar voor een spouwmuurisolatie in Den Haag, Rotterdam, Leiden en de rest van de omgeving!

Energiebesparing en comfortverhoging

Spouwmuurisolatie biedt tal van voordelen voor je woning en het milieu. Een goed geïsoleerde spouwmuur zorgt voor een aanzienlijke reductie van warmteverlies in de winter, wat resulteert in lagere energiekosten voor verwarming. Daarnaast beperkt het de warmteoverdracht in de zomer, waardoor je huis koeler blijft. Hierdoor wordt het comfort in je woning verhoogd, omdat je minder afhankelijk bent van verwarming en airconditioning.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Spouwmuurisolatie is een duurzame keuze voor energie-efficiënt wonen. Door het verminderen van warmteverlies en het beperken van energiegebruik voor verwarming en koeling, draagt spouwmuurisolatie bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en helpt het klimaatverandering tegen te gaan. Bovendien gaat goed uitgevoerde spouwmuurisolatie tientallen jaren mee, waardoor het een langdurige en milieuvriendelijke investering is.

Waarom isoleren123.nl?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Professionele installatie en subsidie mogelijkheden

Het is belangrijk om spouwmuurisolatie te laten uitvoeren door een professioneel isolatiebedrijf om de kwaliteit en effectiviteit ervan te waarborgen. Een deskundige isolatieprofessional kan de juiste isolatiematerialen en -technieken kiezen op basis van jouw type woning en situatie. Daarnaast zijn er vaak subsidiemogelijkheden beschikbaar voor spouwmuurisolatie, wat de investering nog aantrekkelijker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.