Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Zoetermeer

Comfortabeler en voordeliger met isolatie Zoetermeer

Spouwmuurisolatie in Zoetermeer door een isolatiebedrijf? Wanneer u dit door een professional laat doen dan maakt u aanspraak op ISDE-subsidie. Daarbij komen er natuurlijk veel voordelen kijken bij uw woning in Zoetermeer isoleren. Zo bespaart u veel stookkosten, kunt u de temperatuur en vochtigheid in uw huis beter reguleren en draagt u ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. Kiest u ook voor spouwmuurisolatie? Neem dan snel contact op met Isoleren123 voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Wij zijn verder ook actief in Den Haag, Delft en het Westland.

Kiest u ook voor spouwmuurisolatie Zoetermeer?

Steeds meer mensen laten hun woning isoleren. Dat is ook niet zo gek, veel huizen van tussen 1920 en 1991 zijn niet (goed) geïsoleerd, terwijl er juist nu flinke voordelen zitten aan een goed geïsoleerd huis. Isolatie in Zoetermeer is tegenwoordig een van de beste investeringen die u kunt doen. Het verhoogt namelijk de waarde van uw woning en bovendien bespaart u vaak honderden euro’s op jaarbasis op uw energierekening waardoor u de investering gemiddeld al binnen 3 tot 5 jaar hebt terugverdiend. Daarbij verhoogt u ook nog eens uw wooncomfort. Met spouwmuurisolatie is uw huis in Zoetermeer stukken beter geïsoleerd waardoor u de warmte binnenhoudt op koude dagen en de hitte buiten op hete dagen. Daarbij is er minder tocht in uw huis wanneer het goed is geïsoleerd en is uw huis over het algemeen minder vochtig door de eigenschappen van het isolatiemateriaal.

Daarom kiest u voor ons isolatiebedrijf Zoetermeer

Wanneer u spouwmuurisolatie in Zoetermeer laat inspuiten door een professioneel isolatiebedrijf dan kunt u aanspraak maken op ISDE-subsidie. Dat kan flink schelen op de kosten van het isoleren van uw woning. Daarbij gaan wij altijd voor maximale isolatiewaarde. Om aanspraak te maken op subsidie moet er wel een minimale isolatiewaarde zijn behaald. Dat is dan ook de reden dat wij werken met aminofoam, supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Deze materialen halen de hoogste standaarden wanneer het op isolatie aankomt en zorgen er dan ook voor dat u maximaal profijt en rendement haalt. Daarbij heeft ons bedrijf al jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie in Zoetermeer en omgeving. Ook werken wij uitsluitend met geschoolde vakmensen. Zo zijn we meestal binnen een dag klaar zonder dat u iets ziet van de ingreep, maar gelukkig voelt u het effect des te meer. Wij zijn onder andere ook te benaderen voor bodemisolaties.

Hoe voeren wij spouwmuurisolatie Zoetermeer uit?


Spouwmuurisolatie in Zoetermeer wordt voornamelijk uitgevoerd bij huizen uit de periode 1920-1991, waarbij vaak gebruik werd gemaakt van een spouw. Deze spouw creëert een loze ruimte tussen de buiten- en binnenmuur. In deze ruimte fungeert de lucht als een brug tussen het exterieur en interieur, wat leidt tot aanzienlijk warmteverlies op koude dagen en zelfs tocht in huis. Gelukkig kunnen we deze problemen oplossen door de spouw te vullen met hoogwaardige isolatiematerialen.

Onze isolatietechniek omvat het gebruik van specifieke materialen, namelijk aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Om te beginnen, maken we een klein boorgat in de muur om toegang te krijgen tot de spouw. Vervolgens gebruiken we verschillende locaties om de spouw vanuit meerdere hoeken te vullen met het isolatiemateriaal naar keuze.

De eerste optie is het gebruik van Supafil inblaaswol, een hoogwaardig materiaal dat uitstekend geschikt is voor het isoleren van spouwmuren. De inblaaswol wordt op professionele wijze ingeblazen in de spouw. Het materiaal is vochtwerend en schimmelbestendig, terwijl het toch een hoge isolatiewaarde biedt. Bovendien is het relatief kostenefficiënt.

Een alternatieve optie is het gebruik van EPS HR++ parels. Deze parels doen denken aan piepschuim en worden eveneens ingeblazen in de spouw. Ze bieden uitstekende isolatieprestaties en zijn vochtwerend. Bovendien zijn deze parels zeer betaalbaar, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van aminofoam, een speciaal isolatieschuim. Dit schuim wordt op de juiste dikte aangebracht, zodat het alle hoeken en kieren van de spouw kan bereiken en vervolgens goed kan uitharden. Het schuim zorgt voor maximale isolatie doordat het elk plekje bereikt. Daarnaast is het dampdoorlatend, waardoor vochtplekken in de muur worden voorkomen terwijl vocht zelf wel wordt geweerd.

Na het aanbrengen van de isolatie, worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht. Hierdoor is het resultaat al na één dag merkbaar, alsof er niets is gebeurd. Met het gebruik van aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels zorgen we ervoor dat uw huis efficiënt wordt geïsoleerd, waardoor warmteverlies en tocht worden tegengegaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Kosten spouwmuurisolatie Zoetermeer

Een isolatiebedrijf in Zoetermeer inschakelen voor spouwmuurisolatie is vaak een flinke investering. Vooral het materiaal kan erg duur uitvallen. De prijs die wij rekenen wordt onder andere bepaald door de oppervlakte die we isoleren en het materiaal dat we gebruiken. We kunnen u adviseren over wat de beste optie is voor uw woning en ook kunnen we u een vrijblijvende prijsopgave sturen zodat u weet waar u aan toe bent. De terugverdientijd is tegenwoordig ongeveer 3 tot 5 jaar en bij Isoleren123 geven we bovendien 10 jaar garantie op onze diensten. Daarbij ziet u de investering ook nog eens terug in de waarde van uw woning. Vraag dus snel een offerte aan bij ons isolatiebedrijf en ontdek onze scherpe tarieven.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.