Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Westland

Spouwmuurisolatie Westland: Wat is het en hoe werkt het?

Bent u op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf voor het isoleren van uw spouwmuur in het Westland? Wanneer u kiest voor spouwmuurisolatie door een professional, kunt u aanspraak maken op de ISDE-subsidie. Daarnaast biedt spouwmuurisolatie vele voordelen, zoals lagere stookkosten, een betere regulering van de temperatuur en vochtigheid in huis en een bijdrage aan een duurzamere wereld. Neem daarom snel contact op met Isoleren123 voor een vrijblijvende offerte of afspraak. Verder is Isoleren123 actief in Den Haag, Zoetermeer en Delft.

Waarom uw spouwmuur isoleren Westland?

Het isoleren van uw woning in gemeente Westland is een van de beste investeringen die u kunt doen. Veel huizen van tussen 1920 en 1991 zijn namelijk niet goed geïsoleerd, terwijl er nu juist flinke voordelen zitten aan een goed geïsoleerd huis. Door uw huis te isoleren, verhoogt u de waarde ervan en bespaart u vaak honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Bovendien verhoogt u ook uw wooncomfort. Met spouwmuurisolatie is uw huis in Westland namelijk beter geïsoleerd, waardoor u de warmte binnenhoudt op koude dagen en de hitte buiten op hete dagen. Ook is er minder tocht in huis wanneer het goed geïsoleerd is en is uw huis over het algemeen minder vochtig door de vochtwerend eigenschappen van het isolatiemateriaal. Zo hoeft u bijvoorbeeld ook niet bang te zijn voor vochtplekken in de muur. Voor een bodemisolatie kunt u ook terecht bij Isoleren123! 

Spouwmuurisolatie Westland met de beste materialen

Wanneer u kiest voor spouwmuurisolatie in het Westland door Isoleren123, kunt u aanspraak maken op ISDE-subsidie. Dit kan flink schelen in de kosten van het isoleren van uw woning. Bovendien gaat Isoleren123 altijd voor maximale isolatiewaarde. Om aanspraak te maken op subsidie, moet er namelijk wel een minimale isolatiewaarde zijn behaald. Daarom werkt Isoleren123 met aminofoam, supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Deze materialen halen de hoogste standaarden als het om isolatie gaat en zorgen ervoor dat u maximaal profijt en rendement haalt. Isoleren123 heeft al jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie in de gemeente Westland en omgeving en werkt uitsluitend met geschoolde vakmensen. Zo zijn ze meestal binnen een dag klaar.

Met welk isolatiemateriaal isoleren we uw spouw?

Spouwmuurisolatie in Westland wordt voornamelijk uitgevoerd bij huizen uit de periode 1920-1991. In deze tijd werd vaak gebouwd met een spouw, waarbij er een loze ruimte tussen de buiten- en binnenmuur aanwezig is. De lucht in deze spouw fungeert als een luchtbrug tussen buiten en binnen, waardoor er veel warmte verloren gaat op koude dagen en er mogelijk tocht in huis ontstaat. Deze problemen kunnen worden verholpen door de spouw te vullen met hoogwaardig isolatiemateriaal.

Bij Isoleren123 werken we met aminofoam, supafil inblaaswol en EPS HR++ parels als isolatiematerialen. De aminofoam en supafil inblaaswol worden ingebracht in de spouw. De aminofoam bestaat uit kleine korrels die vergelijkbaar zijn met piepschuim, maar dan donkerder van kleur. Deze korrels zijn vochtafstotend en kunnen niet schimmelen, wat zorgt voor een duurzame en efficiënte isolatieoplossing.

De andere optie is het gebruik van EPS HR++ parels. Deze parels worden eveneens ingeblazen en vullen de spouw volledig op. Ze zorgen ervoor dat de isolatie in alle hoeken en kieren van de muur komt en uithardt, waardoor een optimale isolatie wordt bereikt. Bovendien zijn zowel de aminofoam als de EPS HR++ parels dampdoorlatend, waardoor schimmel- of vochtproblemen worden voorkomen.

Zowel aminofoam, supafil inblaaswol als EPS HR++ parels hebben als bijkomend voordeel dat ze geluiddempend zijn, waardoor u minder last zult hebben van omgevingsgeluiden. Door te kiezen voor deze hoogwaardige isolatiematerialen zorgen wij ervoor dat uw woning goed geïsoleerd wordt en u kunt genieten van een comfortabel en energiezuinig leefklimaat.

Subsidie voor spouwmuurisolatie Westland

Om het isoleren van uw spouwmuur nog aantrekkelijker te maken, is er de ISDE-subsidie. Deze subsidie is bedoeld voor woningeigenaren die hun woning duurzamer willen maken en dat geldt ook voor spouwmuurisolatie. De hoogte van de subsidie hangt af van de oppervlakte van de te isoleren spouwmuur en de isolatiewaarde die behaald wordt. Het bedrag kan oplopen tot enkele honderden euro’s.

Deze subsidie wordt echter alleen uitgekeerd wanneer er een bepaalde isolatiewaarde wordt behaald en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd door een professioneel isolatiebedrijf zoals Isoleren123. Daarom kloppen veel mensen dus bij ons aan. Wij zorgen er namelijk voor dat de isolatiewerkzaamheden correct worden uitgevoerd, zodat u aanspraak kunt maken op geld vanuit de overheid. Wanneer u meerdere verduurzamingen in één keer doorvoert, wordt de subsidie hoger. Het kan dus financieel interessant zijn om meteen uw vloer te laten isoleren. Dit kunnen wij ook voor u realiseren. Vermeld dit dan ook in uw offerte-aanvraag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Isolatiebedrijf Westland | uw partner in isolatie

Spouwmuurisolatie is een investering die zichzelf terugverdient in energiebesparing, wooncomfort, waardestijging van uw woning en een bijdrage aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor een professioneel isolatiebedrijf dat werkt met hoogwaardige materialen en geschoolde vakmensen, bent u verzekerd van maximale isolatiewaarde en een goede uitvoering van de werkzaamheden. Met de ISDE-subsidie wordt het isoleren van uw spouwmuur nog aantrekkelijker en gemakkelijker. Neem dus snel contact op met Isoleren123 voor een vrijblijvende offerte of afspraak en geniet binnenkort van een warm en tochtvrij huis.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.