Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Waddinxveen

Spouwmuurisolatie door isolatiebedrijf Waddinxveen

Bij Isoleren123 komen we uw woning isoleren in Waddinxveen via spouwmuurisolatie of bijvoorbeeld door uw vloer of kruipruimte te isoleren. Vooral spouwmuurisolatie is de laatste jaren erg populair om een woning te verduurzamen. Veel woningen van na 1920 hebben een spouwmuur die als warmtebrug kan dienen bij koud weer. Door uw spouwmuur te isoleren zorgt u ervoor dat deze warmte niet kan ontsnappen, maar juist binnen blijft. Zo verliest u op koude dagen dus simpelweg minder warmte waardoor u minder hoeft te stoken en dus geld bespaart en minder uitstoot creëert. Zo helpt u de planeet, uw portemonnee en woont u ook nog eens een stuk comfortabeler. Wilt u ook investeren in spouwmuurisolatie voor uw woning in Waddinxveen? Vraag dan direct een offerte aan of lees eerst verder over onze werkwijze, materialen en natuurlijk de kosten en subsidie die hierbij komen kijken! Isoleren123 is ook actief in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en Gouda.

Waarom kiezen mensen Isoleren123 voor spouwmuurisolatie Waddinxveen?

Spouwmuurisolatie is een klus die door een isolatiebedrijf binnen een dag geklaard kan worden, maar waar u nog jaren gemak van heeft. Mensen merken vaak pas nadat de isolatie is aangebracht hoeveel comfortabeler hun woning erdoor wordt. De warmte wordt namelijk vastgehouden, waardoor het aangenaam warm blijft in uw woning, maar ook tocht is verleden tijd en de luchtvochtigheid in uw woning wordt beter gereguleerd door de vochtwerende eigenschappen van ons materiaal.

De reden dat veel mensen kiezen voor een professioneel isolatiebedrijf is de ISDE-subsidie die de overheid biedt op energiebesparende maatregelen als spouwmuurisolatie. Deze wordt alleen verstrekt wanneer er bijvoorbeeld meer dan 10m² wordt geïsoleerd en wanneer dit door een professioneel bedrijf als Isoleren123 wordt gedaan. De subsidie wordt overigens hoger wanneer u meerdere maatregelen tegelijk treft. U zou er dus goed aan doen om naast uw spouwmuur isoleren ook uw vloer te laten isoleren door ons. Zo is uw woning nog beter geïsoleerd, bespaart u dus extra kosten en ontvangt u ook nog eens extra subsidie. Wij bieden onze klanten naast een spouwmuurisolatie diverse andere isolatieklussen aan zoals bijvoorbeeld een bodemisolatie.

Met deze materialen isoleren we uw spouwmuur

Spouwmuurisolatie in Waddinxveen doen we meestal met aminofoam, supafil inblaaswol, of EPS HR++ parels. De aminofoam en supafil inblaaswol worden gebruikt om uw spouw volledig te vullen met isolatiemateriaal. Aminofoam is een schuimachtig materiaal dat we in uw spouw gieten, zodat het alle hoeken en kieren kan bereiken en uitharden. Op deze manier wordt uw spouw optimaal gevuld en behaalt u een hoog rendement. Het materiaal is niet alleen isolerend voor warmte, maar heeft ook geluidsisolerende eigenschappen. Bovendien is aminofoam vochtwerend, wat betekent dat vocht geen probleem vormt.

Supafil inblaaswol is een andere optie die we kunnen gebruiken. Dit materiaal wordt ingeblazen in uw spouw totdat deze volledig gevuld is. Het heeft uitstekende isolerende eigenschappen en zorgt voor een goede warmtebehoud. Daarnaast is supafil inblaaswol ook vochtwerend, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vochtplekken of schimmel in de spouw.

Met EPS HR++ parels bereiken we een nog efficiëntere isolatie. Deze parels, die lijken op piepschuim bolletjes, worden in uw spouw geblazen totdat deze volledig gevuld is. Het materiaal is isolerend voor zowel warmte als geluid, en heeft ook vochtwerende eigenschappen. U kunt dus genieten van een optimaal geïsoleerde spouw zonder het risico op vochtproblemen.

Of u nu kiest voor aminofoam, supafil inblaaswol of EPS HR++ parels, bij ons kunt u rekenen op een hoogwaardige spouwmuurisolatie die zorgt voor een optimale warmtebehoud en geluidsisolatie. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtproblemen, want al deze materialen zijn vochtwerend en dampdoorlatend.

Kosten spouwmuurisolatie Waddinxveen

Een spouwmuur isoleren wordt tegenwoordig gezien als een slimme investering. Het is geen hele grote ingreep omdat het maar een dag duurt en er weinig aan de uitstraling van het huis verandert. Voor €500,- tot €3000,- heeft u een geïsoleerde spouw. De kosten variëren sterk vanwege het aantal te isoleren meters en de materiaalkeuze. U kunt dus het beste een offerte aanvragen voor een betrouwbare prijsindicatie. Wat we wel weten is dat deze investering zich over het algemeen in 3 tot 5 jaar terugverdient via een lagere energierekening. Ook ziet u de investering terug in een gestegen woningwaarde.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem direct contact op met ons isolatiebedrijf!

Spouwmuurisolatie is iets waar u beter vandaag dan morgen aan kunt beginnen zodat u direct geld bespaart. Vraag dus snel een offerte aan of neem direct contact op voor een afspraak!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.