Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Rotterdam

Isoleer uw spouwmuur en bespaar op uw energierekening

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis energiezuiniger te maken, dan is in Rotterdam spouwmuurisolatie een slimme keuze. Door de spouwmuren te isoleren, kunt u namelijk flink besparen op uw energierekening én draagt u bij aan een duurzamere samenleving. En als u in Rotterdam woont, dan bent u bij Isoleren123 aan het juiste adres voor een spouwmuurisolatie bedrijf!

Isoleren123 is verder ook actief in Dordrecht, Spijkenisse, Gouda en Waddinxveen.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie Rotterdam?

Rotterdam is een stad die volop in ontwikkeling is. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing, en daar kan spouwmuurisolatie een belangrijke rol in spelen. Door de spouwmuren te isoleren, zorgt u namelijk voor een betere isolatie van uw woning. Hierdoor blijft de warmte beter binnen, waardoor je minder hoeft te stoken en dus flink kunt besparen op je energierekening, wel zo prettig wanneer energie duurder wordt en u wilt besparen op stookkosten. Daarbij zorgt spouwmuurisolatie in Rotterdam voor een betere regulering van de temperatuur en van de vochtgraad in de woning, waardoor u minder last hebt van tocht of koude plekken in huis. Zo krijgt u een comfortabeler binnenklimaat. Bovendien draagt u op deze manier bij aan een duurzamere wereld, doordat u minder energie verbruikt en dus minder CO2-uitstoot hebt.Rotterdam is een stad die volop in ontwikkeling is. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing, en daar kan spouwmuurisolatie een belangrijke rol in spelen. Door de spouwmuren te isoleren, zorgt u namelijk voor een betere isolatie van uw woning. Hierdoor blijft de warmte beter binnen, waardoor je minder hoeft te stoken en dus flink kunt besparen op je energierekening, wel zo prettig wanneer energie duurder wordt en u wilt besparen op stookkosten. Daarbij zorgt spouwmuurisolatie in Rotterdam voor een betere regulering van de temperatuur en van de vochtgraad in de woning, waardoor u minder last hebt van tocht of koude plekken in huis. Zo krijgt u een comfortabeler binnenklimaat. Bovendien draagt u op deze manier bij aan een duurzamere wereld, doordat u minder energie verbruikt en dus minder CO2-uitstoot hebt.

Waarom belt u voor uw spouwmuur Isoleren123?

Als u kiest voor ons spouwmuurisolatiebedrijf in Rotterdam, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren partij. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren en vloeren en hebben hierin jarenlange ervaring. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en werken met hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een professionele en kwalitatieve isolatie van uw spouwmuren in Rotterdam.

Daarnaast bieden wij een uitstekende service en begeleiden we u gedurende het hele proces, van advies tot aan de daadwerkelijke isolatie. Hierbij staan uw wensen en behoeften altijd centraal. We denken graag met u mee en geven u een eerlijk en transparant advies over de mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie.

Hoe werkt spouwmuurisolatie in Rotterdam?

Spouwmuurisolatie is een relatief eenvoudige manier om een woning te isoleren. Hierbij wordt er isolatiemateriaal in de spouwmuur aangebracht, wat zorgt voor een betere isolatie van je woning. De spouwmuur is de ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur van uw woning. Vooral bij oudere huizen is deze ruimte hol waardoor er een warmtebrug kan ontstaan en de warmte van uw huis via deze holte kan ontsnappen. Deze ruimte kunnen wij voor u opvullen met isolatiemateriaal, waardoor de warmte beter binnen blijft en de kou buiten.

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie doet ons isolatiebedrijf in Rotterdam door middel van kleine gaatjes in de buitenmuur. Door deze gaatjes wordt het isolatiemateriaal in de spouwmuur geblazen, totdat deze volledig is opgevuld. Vervolgens worden de gaatjes weer netjes dichtgemaakt en ziet u hier niets meer van. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Rotterdam duurt meestal maar één dag en u hebt er daarna jarenlang plezier van op het gebied van wooncomfort, maar ook wanneer u de lagere energierekening ziet.

Welk materiaal gebruikt een isolatiebedrijf voor spouwmuren isoleren?


Bij het isoleren van spouwmuren in Rotterdam maken we gebruik van specifieke isolatiematerialen die perfect aansluiten op de situatie. We werken uitsluitend met de volgende materialen: aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Elk van deze materialen heeft unieke eigenschappen die de isolatiewaarde en duurzaamheid verbeteren.

Aminofoam is een veelgebruikt materiaal voor spouwmuurisolatie. Het bestaat uit lichte en veerkrachtige schuimbolletjes die zorgen voor uitstekende thermische isolatie. Bovendien is aminofoam vochtbestendig, waardoor het niet aangetast wordt door vocht, rot of schimmel.

Een andere optie is Supafil inblaaswol, een vezelachtig isolatiemateriaal gemaakt van gerecyclede glasvezels. Dit materiaal biedt een hoge isolatiewaarde en is eveneens vochtbestendig. Bijkomend voordeel van Supafil inblaaswol is de geluidsisolerende werking, wat ideaal is voor het verminderen van omgevingsgeluiden.

Daarnaast maken we gebruik van EPS HR++ parels. Deze parels bestaan uit geëxpandeerd polystyreen en hebben uitstekende isolerende eigenschappen. EPS HR++ parels zijn licht van gewicht, duurzaam en vochtbestendig. Ze zorgen voor een effectieve isolatielaag die de warmte binnenhoudt en kou buiten de deur houdt.

Elke situatie vereist een specifieke aanpak en daarom kunnen we u het beste adviseren over welk materiaal het meest geschikt is voor uw spouwmuurisolatie. Onze experts kunnen een grondige analyse uitvoeren, rekening houdend met factoren zoals de dikte van de spouwmuur en de vochtigheid in de spouw, om u een op maat gemaakt advies te bieden. Zo bent u verzekerd van een optimaal geïsoleerde woning in Rotterdam.

Hoeveel kost spouwmuurisolatie in Rotterdam?

De kosten voor spouwmuurisolatie in Rotterdam hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en het gekozen isolatiemateriaal. Over het algemeen kunt u uitgaan van een investering van enkele duizenden euro’s, maar dit verdient u in de meeste gevallen binnen enkele jaren terug door de besparing op uw energierekening. Bovendien is isolatie meestal de beste optie om uw huis te verduurzamen en te vergroenen. Wat u immers niet verbruikt hoeft ook niet opgewekt te worden! Daarbij is de laatste tijd de terugverdientijd aanzienlijk korter geworden door de hogere energieprijzen. Hierdoor bespaart u steeds meer geld per KiloJoule energie. Verder is spouwmuurisolatie niet alleen een investering die zich terugverdient in de energierekening, maar u zult ook zien dat door deze ingreep de waarde van uw woning hoger wordt. Op die manier is spouwmuurisolatie vaak een van de betere investeringen in uw huis. Laat u dus snel adviseren over de kosten en mogelijke opbrengsten! Isoleren123 biedt meerdere isolatiediensten zoals bijvoorbeeld bodemisolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Daarom kiest u voor ons isolatiebedrijf Rotterdam!

Wanneer u kiest voor spouwmuurisolatie in Rotterdam door de specialisten van Isoleren123, dan kiest u voor een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van isolatie. Wij werken met hoogwaardige materialen en vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het isoleren van spouwmuren. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en denken we graag met u mee over de mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie.

Bovendien werken wij volgens de laatste technieken en zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Hierdoor kunnen wij je altijd een advies op maat geven, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.