Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Leiden

Spouwmuurisolatie kan leiden tot een lagere energierekening

Hoge energierekening? Spouwmuurisolatie in Leiden is vaak de beste manier om flink geld te besparen. Deze ingreep bespaart u al snel honderden euro’s op jaarbasis waardoor u deze investering vaak al binnen 3 tot 5 jaar hebt terugverdiend. Daarbij verhoogt deze ingreep ook nog eens het wooncomfort en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Isoleren123 is een isolatiebedrijf uit Leiden gespecialiseerd in vloer- en spouwmuurisolatie. Wij kunnen tegen scherpe tarieven uw huis isoleren door middel van de beste materialen met de hoogste isolatiewaarde, zodat u maximaal rendement hebt en ook nog eens aanspraak kunt maken op ISDE-subsidie van de overheid. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op! Isoleren123 is ook actief in Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Hillegom

Waarom spouwmuurisolatie Leiden?

Een spouwmuur isoleren is één van de makkelijkste manieren om uw huis te verduurzamen en om te besparen op de energierekening. Hierdoor kan er namelijk geen warmte ontsnappen via de spouw. Door deze ruimte tussen buiten- en binnenmuur, die vaak in huizen uit de periode 1920-1991 te vinden is, te vullen met isolatiemateriaal heeft u geen warmtebrug meer waar warmte door kan ontsnappen en houdt u de warmte juist binnen. Ons isolatiebedrijf in Leiden werkt met aminofoam, supafil inblaaswol en eps hr++ parels om uw woning te isoleren. Dit materiaal isoleert niet alleen goed, het dempt ook geluiden van buiten, waardoor uw woning niet alleen warmer maar ook stiller is. Daarnaast is het materiaal dat we gebruiken waterafstotend waardoor damp en vocht goed afgevoerd kan worden. Ook zorgt dit ervoor dat de luchtvochtigheid beter gereguleerd kan worden in huis. Een goed geïsoleerde woning is dus niet alleen gunstig voor uw energierekening, het zorgt er ook voor dat uw woning een stuk comfortabeler wordt door warm en droog te blijven op koude winterdagen, maar juist koel te blijven op hete dagen.

Kies voor ons isolatiebedrijf Leiden

Een goed isolatiebedrijf in Leiden werkt uiteraard met ervaren en goed opgeleid personeel. Deze weten hoe ze een spouwmuur moeten isoleren. Iedere spouw is weer net een beetje anders, ook verschilt het hoeveel gaten er geboord moeten worden in de buitenmuur om de spouw helemaal vol te krijgen. Wij weten precies hoe dit in zijn werking gaat en daarom kunt u dus het best kiezen voor een goede, ervaren partij die zorgt voor het beste resultaat.

Een ander voordeel van het inhuren van een professioneel isolatiebedrijf is dat u in dat geval aanspraak kunt maken op ISDE-subsidie. Een voorwaarde van de overheid hiervoor is namelijk dat de klus moet worden uitgevoerd door een professional. Tevens krijgt u een hogere subsidie wanneer u meerdere energiebesparende maatregelen tegelijk treft. Heeft u bijvoorbeeld ook een vloer die nog geïsoleerd moet worden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! Wij bieden verschillende isolatiediensten zoals bijvoorbeeld een bodemisolatie.

Hoe wij spouwmuurisolatie Leiden aanbrengen

Bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Leiden maken we uitsluitend gebruik van de materialen Aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Om toegang te krijgen tot de spouwmuur, boren we gaten in uw buitenmuur. Via deze openingen brengen we Aminofoam of Supafil inblaaswol aan. Aminofoam bestaat uit donkere piepschuim bollen, terwijl Supafil inblaaswol een vergelijkbare structuur heeft als PUR-schuim. Deze materialen hebben de eigenschap dat ze zich door de hele spouw verspreiden en elk klein kiertje volledig afsluiten voor optimale isolatieprestaties. Het grote voordeel van deze isolatiematerialen is echter dat ze vochtbestendig en dampdoorlatend zijn. Hierdoor is er geen risico op schimmelvorming in de spouw en hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtplekken in uw muur. Op deze manier profiteert u van maximale isolatie zonder dat vocht of schimmel een probleem vormen.

Wat kost een isolatiebedrijf en wat is de terugverdientijd van spouwmuurisolatie Leiden?

De kosten van een isolatiebedrijf in Leiden zijn lastig te bepalen. Dat komt omdat iedere spouwmuur weer anders is en dus de hoeveelheid werk dat verricht moet worden en de hoeveelheid materiaal die nodig gaat zijn om de klus volledig te klaren. Het beste wat u kunt doen is dan ook gewoon een offerte aanvragen zodat we uw situatie kunnen inschatten en daarvoor een prijsopgave kunnen maken.

Het voordeel is wel dat spouwmuurisolatie zich vrij snel terugverdient door de kostenbesparing die u realiseert op uw energierekening. Een ander voordeel is dat u de investering ook terugziet in de waarde van uw woning wanneer u deze eventueel gaat verkopen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem snel contact op met ons isolatiebedrijf Leiden

Een spouwmuur isoleren in Leiden is vaak binnen een dag gebeurd. Daarin brengen we de isolatie aan, dichten we alles weer af en ruimen we alles weer netjes op. Hier heeft u echter wel voor lange tijd profijt van. Zowel op het gebied van stookkosten als dat van wooncomfort. In dat opzicht is spouwmuurisolatie een uitstekende investering waar u dus beter niet te lang mee wacht. Vraag direct een offerte aan zodat we een afspraak kunnen maken voor het isoleren van uw spouwmuur!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.