Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Hillegom

Met isolatie in Hillegom energie besparen?

Spouwmuurisolatie in Hillegom wordt een steeds populairdere investering in woningverbetering, vooral door de stijgende energieprijzen en het streven van de Nederlandse overheid naar duurzaamheid. Het isoleren van uw spouwmuur kan ook het comfort van uw huis aanzienlijk verbeteren, waardoor het voor veel huiseigenaren een aantrekkelijk voorstel is. Als u op zoek bent naar een professioneel isolatiebedrijf in Hillegom, neem dan contact op met Isoleren123. Wij kunnen deskundige spouwmuur- en vloerisolatie diensten leveren om u deze winter warm te houden. U kunt vandaag nog een offerte aanvragen of meer lezen over de diensten op onze website. Verder zijn wij ook actief in Leiden, Alphen aan den Rijn en Hoofddorp.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie in Hillegom?

Steeds meer mensen kiezen voor spouwmuurisolatie in Hillegom. Het is dan ook niet moeilijk om te zien waarom. Spouwmuurisolatie kan u geld besparen op uw energierekening en uw leefomstandigheden aanzienlijk verbeteren. Doordat warmte beter wordt vastgehouden, hoeft u uw verwarming minder vaak te gebruiken, waardoor uw energierekening omlaag gaat. Spouwmuurisolatie kan ook de ventilatie in uw huis verbeteren en het warmer en droger houden doordat het isolatiemateriaal vochtwerend is. Door uw huis te isoleren levert u ook een waardevolle bijdrage aan het milieu door het wereldwijde energieverbruik te verminderen.

Waarom kiezen voor ons isolatiebedrijf Hillegom?

Wanneer u voor Isoleren123 kiest voor spouwmuurisolatie in Hillegom, kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben alleen vakmensen in dienst, waardoor uw woning met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld. Wij kunnen u adviseren over de beste manier om uw huis te isoleren en de meest effectieve materialen voor uw behoeften en budget aanbevelen. Als u voor ons kiest, kunt u ook profiteren van ISDE-subsidies voor spouwmuurisolatie. Deze subsidie wordt namelijk alleen verstrekt wanneer u maatregelen treft die u laat uitvoeren door een professioneel isolatiebedrijf. Daarbij heeft een specialist natuurlijk ook de kennis en materialen paraat om een woning perfect te isoleren voor maximale isolatie en maximaal rendement. U kunt ons onder andere ook benaderen voor een bodemisolatie.

Hoe wij uw spouwmuur isoleren in Hillegom

Spouwmuren komen vaak voor in huizen die na 1920 zijn gebouwd. De spouw is de holle ruimte die tussen de binnen- en buitenmuur zit. Deze spouw kan fungeert als een koudebrug, waardoor warmte in de winter ontsnapt en in de zomer binnenkomt. Wij vullen deze ruimte op met isolatiemateriaal om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. We boren een klein gaatje in de muur en gebruiken gespecialiseerde apparatuur om het isolatiemateriaal in de spouw te brengen. Het hele proces kan meestal binnen een dag worden afgerond en we zorgen ervoor dat alle geboorde gaten vakkundig worden afgedicht. Wij geven 10 jaar garantie op onze spouwmuurisolatie, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons werk.

Welke materialen gebruiken we voor spouwmuurisolatie Hillegom?

Voor spouwmuurisolatie in Hillegom maken we gebruik van de volgende materialen: aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en prijzen.

De eerste optie is het gebruik van EPS HR++ parels. Deze parels, die vaak herkenbaar zijn als piepschuim bolletjes met een donkere coating, worden in de spouwmuur geplaatst om een hoge isolatiewaarde te bereiken. Ze zijn waterafstotend en vochtbestendig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen zoals rotting of schimmelvorming. Bovendien kunnen deze parels gemakkelijk gerecycled worden, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van Supafil inblaaswol. Dit materiaal wordt in de spouwmuur geblazen en zorgt voor uitstekende isolatie. Het is gemaakt van minerale wol en heeft goede thermische eigenschappen. Supafil inblaaswol is waterafstotend en vochtbestendig, waardoor het geschikt is voor toepassing in vochtige omstandigheden.

Tenslotte hebben we ook aminofoam als optie. Dit materiaal is een vloeibaar schuim dat uithardt in de spouwmuur. In tegenstelling tot schuimen zoals PUR-schuim, dat schade aan de muren kan veroorzaken als het te veel uitzet, zorgt aminofoam voor een juiste dikte om eventuele kieren en spleten op te vullen. Het biedt uitstekende isolatie-eigenschappen en is eveneens waterafstotend en vochtbestendig.

Met deze materialen, aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels, zorgen we voor een effectieve en duurzame spouwmuurisolatie in Hillegom.

Wat kost spouwmuurisolatie Hillegom?

Een spouwmuur isoleren kost in de regel €500,- tot €3000,-. Op die manier is dit een investering die zich over het algemeen binnen 3 tot 5 jaar terugverdient afhankelijk van uw energieverbruik en eventuele andere getroffen maatregelen natuurlijk. Voor de exacte kosten kunt u het beste gewoon een offerte aanvragen. Zo heeft u namelijk direct een duidelijk kostenplaatje voor uw specifieke situatie en weet u dus waar u aan toe bent. Een offerte aanvragen is bij ons altijd vrijblijvend en bovendien kosteloos!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem direct contact op met ons isolatiebedrijf Hillegom

Het isoleren van uw spouwmuren in Hillegom is een investering die u geld kan besparen en het comfort van uw woning kan verbeteren. Bij Isoleren123 zetten wij ons in om u te voorzien van deskundige isolatiediensten, met de beste materialen die passen bij uw wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of om te weten te komen wat de kosten zijn voor de isolatie!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.