Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Gouda

Voor isolatie in Gouda heeft u Isoleren123 nodig!

Spouwmuurisolatie in Gouda is de laatste jaren steeds meer in trek. Enerzijds om de woning te verduurzamen, maar natuurlijk ook om de energierekening te drukken. Isoleren123 is uw betrouwbare partner op het gebied van woning isolatie van spouwmuur tot vloer. Ons isolatiebedrijf werkt in Gouda met de beste materialen voor een optimale isolatiewaarde en maximaal rendement op de investering die u in uw woning doet. Heeft uw woning een spouwmuur die slecht of niet geïsoleerd is en zoekt u een betrouwbaar en vakkundig isolatiebedrijf in Gouda om iets aan deze situatie te doen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Isoleren123 is niet alleen actief in Gouda, ook in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en Waddinxveen.

Waarvoor schakelt u een isolatiebedrijf in Gouda in?

Ons isolatiebedrijf in Gouda is gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren en vloeren, dat doen we met Aminofoam, Supafil Inblaaswol en EPS HR++ parels voor maximale isolatie en maximaal rendement. De laatste jaren worden wij steeds vaker gevraagd omdat steeds meer mensen het nut en de noodzaak van een goed geïsoleerde woning gaan inzien. Door fluctuerende energieprijzen willen steeds meer mensen voorbereid zijn op onverwachte prijsstijgingen. De beste manier daarvoor is om uw huis goed te isoleren waardoor u minder energie hoeft te verbruiken. Daarbij draagt dit uiteraard ook bij aan vermindering van uw energieverbruik en dus aan het minder uitstoten van broeikasgassen waardoor u ook nog eens de planeet een plezier doet.

Ook kan een woning isoleren in Gouda bijdragen aan uw wooncomfort. Zowel bij vloer- als spouwmuurisolatie kan goede isolatie bijdragen aan vermindering van de hoeveelheid vocht en tocht in de woning en kan naast het binnenhouden van de warmte ook de vochtigheid in de woning beter worden gereguleerd. Ons isolatiemateriaal is vochtafstotend waardoor de kans op vochtplekken in de muur nihil is.

Veel mensen kiezen juist nu voor spouwmuurisolatie of andere diensten van isolatiebedrijven omdat er op woningisolatie door professionele bedrijven ISDE-subsidie vanuit de Rijksoverheid zit. Zo kunt u een flink deel van de investering die u doet terugkrijgen. Deze subsidie wordt nog hoger wanneer u meerdere maatregelen tegelijk neemt, zoals vloer- en spouwmuurisolatie.

Hoe legt een isolatiebedrijf Gouda spouwmuurisolatie aan?

Bij spouwmuurisolatie wordt de holte tussen de binnen- en buitenmuur, de spouw, gevuld met isolatiemateriaal. Deze ruimte was eerst hol waardoor er alleen lucht tussen beide muren zat. Daardoor kan de spouw fungeren als warmtebrug. Dit zorgt ervoor dat de lucht warmte kan vervoeren van binnen naar buiten en vice versa. Daardoor neemt uw huis dus snel de temperatuur van buiten aan, zowel op warme als op koude dagen. Spouwmuren komen veel voor bij huizen die tussen 1920 en 1990 zijn gebouwd. Door deze muur te isoleren wordt de lucht juist beter vastgehouden terwijl damp nog wel naar buiten kan en ook wordt de vochtigheid in de spouw gereguleerd door het vochtafstotende materiaal dat we inspuiten.

Het inspuiten gebeurt door gaten in uw buitenmuur te maken, waarna we de holte tussen binnen- en buitenmuur vullen met isolatiemateriaal op verschillende plekken tot de holtes volledig gevuld zijn. Daarna dichten we gaten weer af, is er eigenlijk al niets meer te zien van de ingreep en heeft u dus binnen een dag de isolatiewaarde van uw woning flink verhoogd waardoor u honderden euro’s op uw energierekening bespaart.

Met deze materialen werkt ons isolatiebedrijf Gouda

Ons isolatiebedrijf in Gouda maakt gebruik van hoogwaardige materialen om spouwmuurisolatie uit te voeren. We werken uitsluitend met aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels om de beste resultaten te behalen.

Een voordelige optie is het gebruik van EPS HR++ parels. Deze donkere balletjes met een omtrek van 3 tot 5 mm hebben eigenschappen vergelijkbaar met piepschuimkorrels. We vullen uw spouw met deze parels, die een uitstekende isolatiewaarde bieden. Ze zijn zowel dampdoorlatend als waterafstotend, waardoor uw woning na de spouwmuurisolatie betere vochtregulatie heeft zonder het risico van vochtplekken in de muur.

De andere mogelijkheid is het gebruik van aminofoam. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat dit materiaal uit schuim dat we in de spouwmuur inspuiten. Het voordeel hiervan is dat het schuim alle hoeken en kieren bereikt, waardoor een optimale isolatie wordt gegarandeerd en warmtebruggen tot een minimum worden beperkt. Aminofoam heeft ook uitstekende vochtregulerende eigenschappen en biedt tevens een goede geluidsisolatie. We staan ook graag voor u klaar voor bodemisolatie.

Bij ons isolatiebedrijf in Gouda kunt u rekenen op de beste materialen om uw woning optimaal te isoleren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Ga voor een spouwmuurisolatie Gouda door Isoleren123

Wij kunnen uw huis isoleren binnen korte termijn tegen een scherpe prijs. Zo zit u er spoedig warmpjes bij in uw geïsoleerde woning en heeft u een goede investering in uw woning gedaan die in de regel binnen 3 tot 5 jaar hebt terugverdiend. Daarbij bieden wij isolatie van hoge kwaliteit waar wij ook nog eens 10 jaar garantie op bieden. Wilt u dus ook een goed geïsoleerde woning tegen een scherpe prijs? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.