Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Dordrecht

Met isolatie Dordrecht uw huis verbeteren en verduurzamen

Spouwmuurisolatie is een populaire manier om een woning te isoleren en energie te besparen. Het isoleren van de spouwmuur in Dordrecht is daarbij geen uitzondering. Er zijn diverse voordelen verbonden aan het laten isoleren van een spouwmuur, waaronder een lagere energierekening, meer wooncomfort en een beter milieu. Het isoleren van een spouwmuur is dan ook een slimme keuze, waarbij u het beste een betrouwbaar en vakkundig isolatiebedrijf kunt inschakelen. In dit artikel leest u meer over de voordelen van spouwmuurisolatie in Dordrecht, waarom u een isolatiebedrijf als Isoleren123 zou moeten inschakelen en hoe het isoleren van een spouwmuur in zijn werk gaat. Wij zijn niet alleen actief in Dordrecht, ook in Rotterdam, Spijkenisse, Gouda en Waddinxveen.

De voordelen van spouwmuurisolatie in Dordrecht

Het isoleren van een spouwmuur heeft verschillende voordelen. Zo zorgt spouwmuurisolatie in Dordrecht voor een lagere energierekening. Door de spouwmuur te isoleren wordt warmteverlies via de muren beperkt, waardoor de woning minder energie nodig heeft om warm te blijven. Dit kan leiden tot een energiebesparing van 20% tot 30%, wat zich vertaalt in een flinke besparing op de energierekening. Het isoleren van de spouwmuur in Dordrecht zorgt daarnaast voor meer wooncomfort. Door de betere isolatie is er minder tocht en vocht in de woning, wat bijdraagt aan een aangename leefomgeving. Het isoleren van de spouwmuur heeft daarnaast ook voordelen voor het milieu. Door minder energie te verbruiken wordt de CO2-uitstoot verminderd, wat goed is voor het milieu en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Waarom u ons isolatiebedrijf Dordrecht zou moeten inschakelen

Het isoleren van een spouwmuur is een specialistische klus die u het beste kunt overlaten aan een isolatiebedrijf in Dordrecht. Echte specialisten beschikken over de benodigde kennis, ervaring en apparatuur om de spouwmuur op de juiste manier te isoleren. Het isoleren van de spouwmuur is een ingrijpende klus, waarbij gaten in de muur worden geboord om het isolatiemateriaal aan te brengen. Een isolatiebedrijf als Isoleren123 weet hoe dit op de juiste manier moet gebeuren, zonder de muur te beschadigen. Bovendien werkt een isolatiebedrijf met de beste materialen voor een optimale isolatiewaarde en maximaal rendement op uw investering. Het is daarom verstandig om een betrouwbaar en vakkundig isolatiebedrijf in Dordrecht in te schakelen voor het isoleren van uw spouwmuur. Wij zijn ook benaderen voor een bodemisolatie.

Hoe het isoleren van een spouwmuur in Dordrecht in zijn werk gaat

Het isoleren van een spouwmuur in Dordrecht is een klus die in een dag kan worden geklaard door een vakkundig isolatiebedrijf. Een spouwmuur is namelijk een muur die bestaat uit een buitenmuur en een binnenmuur met een holte, de spouw, tussen beide. Deze fungeert momenteel als brug voor de warmte om uit de woning te ontsnappen. Veel huizen die tussen 1920 en 1991 zijn gebouwd, hebben zo’n muur en zijn daardoor niet goed geïsoleerd. Bij spouwmuurisolatie vullen we deze holte met isolatiemateriaal door een gat in de buitenmuur te boren, zodat we bij de spouw kunnen komen. Vervolgens vullen we deze holte met isolatiemateriaal. Dit kan aminofoam, supafil inblaaswol en eps hr++ parels zijn. Hoeveel gaten er nodig zijn om alles te vullen hangt af van de spouw en van het gebruikte materiaal. Nadat alles is afgevuld, maken we de gaten weer dicht en is uw woning in principe op en top geïsoleerd.

Hoeveel kost een isolatiebedrijf in Dordrecht inschakelen?

Een spouwmuur isoleren kost al snel honderden euro’s. Echter is het wel iets wat op de lange termijn nodig is en bovendien kan het ook nog eens heel lucratief zijn op de lange termijn door de waardestijging van uw woning en de besparing op uw energierekening. Isolatie is dan ook meer een investering in uw woning dan dat het een kostenpost is. 

De investering die voor uw huis nodig is, is afhankelijk van het oppervlak dat u wilt isoleren en het materiaal waarmee wij isoleren. U kunt bij ons altijd een offerte opvragen voor onze diensten. Wist u trouwens dat wij 10 jaar garantie bieden op onze diensten en dat tegenwoordig de terugverdientijd nog maar 3 tot 5 jaar is bij spouwmuurisolatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Vraag direct een offerte aan voor spouwmuurisolatie Dordrecht

Ons isolatiebedrijf in Dordrecht levert al sinds jaar en dag isolatie af met de beste materialen, aangebracht door vakkundig personeel. Zo weet u zeker dat deze ingreep goed gebeurt en dat u er dus ook maximaal profijt van heeft. Bovendien heeft u tegenwoordig subsidie op energiebesparende maatregelen zoals spouwmuurisolatie wanneer u dit door een professioneel bedrijf als Isoleren123 laat doen. Daarbij wordt de subsidie hoger wanneer u meer maatregelen treft. Zo kunt u bijvoorbeeld ook direct uw vloer laten isoleren. Zo bent u in één keer klaar voor de winter. Bent u benieuwd naar wat spouwmuurisolatie in uw geval gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we spoedig contact met u op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.