Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Den Haag

Met isolatie in Den Haag geld besparen

Voor veel mensen is spouwmuurisolatie in Den Haag momenteel één van de beste investeringen die men in het huis kan doen. Door de hoge energieprijzen en de drang om huizen te verduurzamen vanuit de overheid is het voor velen tijd om hun spouwmuur te isoleren. Bijkomend voordeel is dat ook het wooncomfort flink zal stijgen door de geïsoleerde spouwmuur. Wanneer u een professioneel isolatiebedrijf in Den Haag zoekt, dan zit u bij ons goed. Wij kunnen namelijk uw spouwmuur en eventueel ook uw vloer isoleren zodat u er komende winter warmpjes bij zit. Vraag dus snel een offerte aan of lees eerst meer over onze service op deze pagina. Isoleren123 is ook actief in Zoetermeer, Delft en het Westland.

Daarom kiest u voor spouwmuurisolatie Den Haag

We worden steeds vaker gecontacteerd voor het aanbrengen van isolatie in Den Haag en dat is niet zo gek. Isolatie in de spouwmuur kan namelijk veel geld besparen en het verhoogt het wooncomfort. Uiteraard hoeft u door de isolatie minder te stoken omdat de warmte beter wordt vastgehouden, wat u terugziet in uw energierekening. Maar spouwmuurisolatie zorgt bijvoorbeeld ook voor betere vochtregulatie in uw huis. Zo gaat u van een klam en koud huis, naar een warm en droog huis. Daarnaast draagt u uiteraard ook nog eens bij aan een duurzamere wereld en helpt u het wereldwijde energieverbruik omlaag te krijgen.

Daarom kiezen mensen voor ons isolatiebedrijf Den Haag

Wanneer u Isoleren123 inschakelt voor het isoleren van uw spouwmuur, dan weet u zeker dat u met een betrouwbare partij in zee gaat. We zijn een ervaren partij die al jaren met geschoold personeel werkt. Zo weet u dus zeker dat de ingreep in uw huis goed gebeurt en dat u maximaal resultaat behaalt. Wij kunnen u adviseren over de optimale manier om uw huis te isoleren en welk materiaal het beste effect voor de beste prijs heeft in uw geval. Dat is de service die wij leveren. Omdat u met ons uw huis laat isoleren door een professioneel isolatiebedrijf, maakt u ook nog eens aanspraak op ISDE-subsidie.

Zo isoleren we uw huis in Den Haag

Spouwmuren komen voor bij veel huizen van na 1920. Hierbij zit er een holle ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur. Omdat er gewoon lucht zit tussen deze muur kan deze lucht fungeren als warmtebrug waardoor uw huis snel afkoelt in de winter en snel opwarmt in de zomer. Deze holte vullen we met isolatiemateriaal om de isolatie van uw huis te verbeteren. We boren op een aantal plekken een gat in de muur en vanaf daar vullen we de spouw met isolatiemateriaal. Hierdoor kunt u de warmte beter binnen houden en hoeft u dus ook minder te stoken. Deze ingreep kunnen we vrijwel altijd binnen een dag uitvoeren inclusief het weer netjes afdichten van de geboorde gaten. Zo kunt u dus binnen een dag een ingreep doen waar u jaren gemak van heeft en bovendien geven we ook nog eens 10 jaar garantie!

Welke materialen gebruiken we om een spouwmuur in Den Haag te isoleren

Voor spouwmuurisolatie in Den Haag maken we gebruik van twee verschillende materialen met elk hun eigen eigenschappen en prijskaartjes.

Ten eerste gebruiken we EPS HR++ parels, ook wel bekend als piepschuim bolletjes. Deze parels zijn een kosteneffectief materiaal dat we inblazen in uw spouw om de volledige ruimte op te vullen. Ze bieden uitstekende isolatiewaarde, zijn waterafstotend en bestand tegen vocht, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over schimmelvorming of rot. Bovendien zijn deze parels goed recyclebaar, waardoor uw isolatie een minimale milieu-impact heeft.

Een andere optie is het gebruik van Supafil inblaaswol. Dit materiaal bestaat uit vezels die we in de spouwmuur blazen. In tegenstelling tot traditionele glaswol is Supafil inblaaswol volledig op minerale basis en bevat het geen schadelijke stoffen. Het materiaal vormt een naadloze isolatielaag, waardoor het alle kieren en naden bereikt voor optimale isolatiewaarde. Daarnaast is het dampdoorlatend, vochtwerend en geurloos. Bovendien voldoet het aan de brandweervoorschriften.

Met deze hoogwaardige materialen, aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels, kunnen we uw spouwmuur in Den Haag op een effectieve en duurzame manier isoleren.

Wat kost spouwmuurisolatie Den Haag?

Met Isoleren123 weet u zeker dat uw huis goed wordt geïsoleerd. U kunt ons ook benaderen voor een spouwmuurisolatie, ook voor een bodem- en vloerisolatie. We werken met de beste materialen die een goede isolatiewaarde halen en niet voor problemen hoeven te zorgen door hun vochtwerende eigenschappen. Zo zorgt u dus voor een lagere energierekening, maar ook gewoon voor meer woongenot en een hogere woningwaarde. Wij doen ons best om een zo hoog mogelijke RD-waarde (isolatiewaarde) te realiseren! Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw situatie? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een specialist!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Profiteer van de scherpe tarieven van ons Isolatiebedrijf Den Haag

Met Isoleren123 weet u zeker dat uw huis goed wordt geïsoleerd. We werken met de beste materialen die een goede isolatiewaarde halen en niet voor problemen hoeven te zorgen door hun vochtwerende eigenschappen. Zo zorgt u dus voor een lagere energierekening, maar ook gewoon voor meer woongenot en een hogere woningwaarde. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw situatie? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een specialist!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.