Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Spouwmuurisolatie Alphen aan den Rijn

Met isolatie in Alphen aan den Rijn kunt u veel energie besparen

Voor spouwmuurisolatie in Alphen aan den Rijn heeft u aan Isoleren123 een goede partner. Wij zijn een ervaren isolatiebedrijf dat opereert in de gehele regio. Veel huizen van na 1920 hebben een spouwmuur waardoor warmte verloren gaat. Door deze te isoleren, houdt u de warmte in uw woning beter vast op koude dagen wordt het juist minder warm in uw woning op hete dagen. Wij kunnen de spouw van uw woning vaak al binnen een dag isoleren tegen een scherpe prijs. Daarbij zijn wij een professioneel isolatiebedrijf, waardoor u ook nog eens aanspraak kunt maken op ISDE-subsidie vanuit de overheid. Wilt u investeren in meer wooncomfort, een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een schonere wereld door uw spouwmuur te isoleren in Alphen aan den Rijn? Neem dan direct contact op en vraag een offerte aan! Wij zijn verder ook actief in Leiden, Hoofddorp en Hillegom.

Waarom spouwmuurisolatie Alphen aan den Rijn zo’n slimme investering is

Een spouwmuur isoleren is een ingreep die veel mensen de laatste jaren aan hun huis laten doen. Enerzijds omdat een geïsoleerd huis warmer aanvoelt en omdat u bijdraagt aan een schonere planeet wanneer u minder uitstoot creëert door te verwarmen, maar natuurlijk ook om gewoon te besparen op uw energiekosten. Is de prijs van energie onzeker? Dan is het een goed idee om te besparen op deze post zodat u hiermee niet in de problemen komt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor spouwmuurisolatie in Alphen aan den Rijn.

Daarbij reikt de overheid tegenwoordig ook ISDE-subsidie uit aan mensen die maatregelen treffen om hun woning te verduurzamen via een warmtepomp of bijvoorbeeld door hun spouwmuur te isoleren.

Daarom kiest u voor ons isolatiebedrijf Alphen aan den Rijn

Een spouwmuur laten isoleren doet u tegenwoordig het best via een professioneel isolatiebedrijf. Alleen dan maakt u namelijk aanspraak op subsidie van de overheid. Daarbij werken wij bij Isoleren123 met de beste materialen die we laten inspuiten door geschoolde en ervaren vakmensen. Zo behaalt u dus altijd optimaal rendement uit uw isolatie in Alphen aan den Rijn en weet u zeker dat de isolatie goed is aangebracht en dat alles naderhand weer netjes achter wordt gelaten. Zo heeft u dus later geen last van bijvoorbeeld vochtplekken op uw muur of schimmel in uw spouw. Dat komt omdat wij met goede materialen werken. U kunt ons ook benaderen voor een bodemisolatie.

Waarmee wordt spouwmuurisolatie Alphen aan den Rijn aangebracht?

Voor spouwmuurisolatie in Alphen aan den Rijn maken wij gebruik van de materialen Aminofoam, Supafil inblaaswol en EPS HR++ parels. Aminofoam en EPS HR++ parels zijn isolerende materialen die worden gebruikt in de spouw om warmte vast te houden. Deze materialen hebben een lange levensduur, waardoor u langdurig kunt genieten van goede isolatie. Daarom bieden wij altijd 10 jaar garantie op onze diensten. Daarnaast bieden wij ook isolatie aan met Supafil inblaaswol. Dit is een wolachtig materiaal dat in de spouw wordt ingeblazen, zodat alle kieren en hoeken worden bereikt en opgevuld. Na uitharding is de gehele spouw, inclusief de diepste hoeken, geïsoleerd en wordt warmteverlies geminimaliseerd. Bovendien zijn deze materialen vochtwerend, waardoor vochtophoping, vochtplekken en schimmelvorming worden voorkomen.

Hoe gaat ons isolatiebedrijf Alphen aan den Rijn te werk?

U kunt altijd een offerte bij ons aanvragen, waarop wij snel zullen reageren. Als de offerte wordt goedgekeurd, plannen we een afspraak met u in om de spouwmuurisolatie aan te brengen. Op de afgesproken dag komen onze vakmensen bij u langs en worden er een aantal gaten in de buitenmuur geboord om toegang te krijgen tot de spouw. Via deze gaten wordt een slang in de spouw gebracht, waarmee de Aminofoam, Supafil inblaaswol of EPS HR++ parels worden ingespoten. Vervolgens worden alle gaten weer netjes afgedicht en wordt de omgeving opgeruimd. Zo bent u binnen één dag klaar en zijn uw muren goed geïsoleerd.

Wat zijn de kosten voor de isolatie in Alphen aan den Rijn?

Spouwmuurisolatie is een duurzame keuze voor energie-efficiënt wonen. Door het verminderen van warmteverlies en het beperken van energiegebruik voor verwarming en koeling, draagt spouwmuurisolatie bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en helpt het klimaatverandering tegen te gaan. Bovendien gaat goed uitgevoerde spouwmuurisolatie tientallen jaren mee, waardoor het een langdurige en milieuvriendelijke investering is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Vraag direct een offerte aan bij ons isolatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

Spouwmuurisolatie is een investering die zich meestal binnen 3 tot 5 jaar terug verdient. Daarom is het slim om hier snel mee te beginnen. Hoe sneller uw huis geïsoleerd is, hoe sneller u kunt beginnen met serieus geld besparen op de energierekening. Vraag daarom snel een offerte aan, dan kunnen we er zo snel mogelijk voor zorgen dat uw huis goed geïsoleerd is!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.