Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

ISDE subsidie

ISDE subsidie

Heb je plannen om je huis te isoleren? Met de ISDE-subsidie kan je een aardig deel van de kosten terugkrijgen. De subsidie is een vast bedrag per vierkante meter. Je hebt extra voordeel als je 2 of meer maatregelen laat uitvoeren: dan is het bedrag per vierkante meter 2 keer zo hoog.

Goed nieuws voor de gene die hun huis willen isoleren! Je kan namelijk een ISDE-subsidie aanvragen. Deze subsidie vergoed een aardig deel van uw kosten terug.

De ISDE-subsidie is een subsidie van de Rijksoverheid. Je kunt subsidie krijgen voor één maatregel of voor meerdere maatregelen. Maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Hierna lees je meer over de voorwaarden en bedragen van de isolatiesubsidie.

Voorwaarden isolatiesubsidie

Hieronder zetten we de belangrijkste voorwaarden voor je op een rij. Alle voorwaarden kun je nalezen op RVO – ISDE Isolatiemaatregelen woningeigenaren.

Om het te vergemakkelijken hebben wij voor u de belangrijkste voorwaarden op een rijtje gezet. Indien u alle voorwaarden wilt nalezen dan kunt u die vinden op RVO – ISDE
Isolatiemaatregelen woningeigenaren.

In de tabel hieronder vind je voor elke maatregel het subsidiebedrag per vierkante meter (bedrag voor 2023 bij 2 maatregelen), het minimum aantal vierkante meters dat je moet isoleren, en de minimale isolatiewaarde.

Je vraagt de subsidie aan bij RVO (hierna lees je meer over de aanvraag). Of bekijk het Stappenplan aanvragen subsidie RVO.

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Uw woning eenvoudig en snel Geïsoleerd

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in op ons gratis en vrijblijvende offerte formulier. Daarna nemen wij contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze adviseur geeft u geheel gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag om uw huis op en top te isoleren.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.