Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie

Voordelen bodemisolatie

Bodemisolatie met parels is een methode om de bodem van een gebouw te isoleren. De isolatie wordt geleverd in de vorm van kleine plastic parels, die worden aangebracht in een dunne laag tussen de fundering en de bodem van het gebouw. Deze parels zijn gemaakt van polystyreen en hebben een hoge isolatiewaarde. Bodemisolatie met parels biedt vele voordelen zoals vermindering van de energiekosten, verbetering van de thermische comfort, bescherming tegen vochtproblemen en een verbeterde akoestiek. Het is een snelle en eenvoudige manier om de energie-efficiëntie van een gebouw te verhogen.

U kunt bij ons terecht voor een bodemisolatie in Rotterdam, Leiden, Den Haag en de gehele omgeving!

Isoleer voordeliger met subsidie

Is 2022 het jaar waarin u wilt gaan isoleren? Goed nieuws! Sinds 4 januari 2021(in 2022 verhoogd naar circa 30%) is ter vervanging van de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) van kracht. 

Is het oppervlak dat geïsoleerd moet worden groot genoeg en de isolatiewaarde hoog? Dan kom je in aanmerking voor de ISDE subsidie. Hiervoor is een vergoeding per geïsoleerde vierkante meter.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact met ons op.

Waarom isoleren123.nl?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Uw woning eenvoudig en snel Geïsoleerd

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in op ons gratis en vrijblijvende offerte formulier. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze adviseur geeft u geheel gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave. Na uw akkoord gaan we direct voor u aan de slag om uw huis op en top te isoleren.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.