Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Zoetermeer

Vloerisolatie Zoetermeer, minder stoken, warme voeten

Heeft u vaak een koude vloer? Bodemisolatie in Zoetermeer kan de oplossing zijn. Vaak komt er kou vanuit de grond uw woning in omdat uw vloer niet goed (genoeg) geïsoleerd is. Zo kan de lucht dus vanaf de grond uw woning in trekken. Met vloerisolatie of uw kruipruimte isoleren kan dit voorkomen worden. Hierdoor komt er geen kou meer binnen via de vloer en wordt uw huis ook nog eens minder vochtig. Zo zit u er dus warmer bij, heeft u lagere stookkosten en wordt uw huis over het geheel meer comfortabel. Daarbij levert u ook nog eens een bijdrage aan de oplossing van het wereldwijde energieprobleem omdat u minder verbruikt. De overheid geeft daarom ook subsidies op energiebesparende maatregelen zoals vloerisolatie. Wij kunnen u adviseren over de meest efficiënte en voordelige manier van bodemisolatie in Zoetermeer en kunnen dit uiteraard ook voor u aanbrengen. Neem dus direct contact op of lees verder over onze isolatiediensten!

Wij zijn ook actief in Den Haag, Westland en Delft.

Hoe wij een kruipruimte isoleren in Zoetermeer

Veel huizen van voor 1990 hebben nog een kruipruimte die niet goed is geïsoleerd. Daardoor trekt de kou via de vloer omhoog. Door de kruipruimte te isoleren in Zoetermeer blijft de kou buiten en wordt ook vocht vanuit de grond geweerd. Zo wordt de lucht in huis minder vochtig en kan er ook geen schimmel of houtrot ontstaan.

Wij kunnen uw kruipruimte op twee manieren isoleren. De eerste is vloerisolatie. Daarbij isoleren we de onderkant van uw vloer en trekt er geen lucht meer vanuit de koude kruipruimte naar uw woning waardoor deze dus warm blijft. Het probleem is echter wel dat de kruipruimte ruim genoeg moet zijn om er isolatie in aan te brengen. Wanneer dit niet kan is er ook nog de mogelijkheid om bodemisolatie te doen. Hierbij wordt de bodem van de kruipruimte geïsoleerd waardoor ook de kruipruimte warm blijft. Zoals u misschien al wel begrijpt is deze methode eenvoudiger uit te voeren, maar is het wel minder efficiënt omdat u ook de kruipruimte verwarmt.

Zo doen wij bodemisolatie Zoetermeer

Bodemisolatie kan bij iedere kruipruimte in Zoetermeer gedaan worden. Ook bij hele krappe kruipruimtes waar niet meer in gekropen kan worden. Dat is het grote voordeel. Dit doen wij namelijk door isolerende parels over de bodem van de kruipruimte te spuiten. Zo maken we een laag van isolerende parels waardoor er zich als het ware een isolerende deken vormt over de grond van de kruipruimte. Deze parels zijn duurzaam, vergaan niet en zijn vochtwerend. U hoeft dus bijvoorbeeld niet bang te zijn dat dit gaat schimmelen. Bovendien bieden we 10 jaar garantie op onze diensten.

Bodemisolatie kunt u altijd beter door een bedrijf laten uitvoeren. Zij hebben namelijk personeel dat hiervoor is opgeleid en weet hoe het werkt. Een kruipruimte volspuiten klinkt wellicht eenvoudig, maar wanneer er per ongeluk een klein stuk wordt overgeslagen ontstaat er een koudebrug en komt er alsnog kou via de vloer naar binnen. Daarbij kunt u subsidie krijgen wanneer u dit laat uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Vloerisolatie Zoetermeer met overheidssubsidie

Vloerisolatie bespaart energie, dat is duurzaam, daarom geeft de overheid hier ISDE-subsidie op. Dat is subsidie die wordt gegeven voor het opwekken van duurzame energie of voor ingrepen aan bestaande woningen die een bepaalde energiebesparing teweeg brengen, zoals bijvoorbeeld isolatie. Daarom kunt u op bodemisolatie en vloerisolatie in aanmerking komen voor ISDE-subsidie. Wij kunnen voor u inschatten of u voldoende zou besparen voor dit potje. Ook kunt u een hogere tegemoetkoming van de overheid krijgen wanneer u meerdere energiebesparende maatregelen neemt, denk bijvoorbeeld ook eens aan spouwmuurisolatie.

Prijsopgave voor vloerisolatie Zoetermeer

Wanneer u ons contacteert voor isolatie dan maken wij een afspraak voor wanneer wij bij u langskomen zodat wij de situatie met eigen ogen kunnen bekijken. Dan weten wij wat de mogelijkheden zijn en wat er allemaal moet gebeuren. Ook kunnen we u vertellen of u in aanmerking komt voor subsidie en uiteraard wat het allemaal gaat kosten. Bij vloerisolatie in Zoetermeer is het vaak lastig te zeggen wat het uiteindelijke kostenplaatje wordt omdat iedere casus weer anders is. Daarom maken wij altijd na een afspraak een offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Voor vloerisolatie Zoetermeer moet u bij Isoleren123 zijn!

Of u nu de kruipruimte of vloer wilt isoleren, wij staan voor u klaar. Ons ervaren isolatiebedrijf draait zijn hand niet om voor een kruipruimte. Wij kunnen vaak al binnen een halve dag deze ingreep voor u verzorgen waardoor u binnen no-time isolatie hebt waar u nog lang plezier van hebt. Neem daarom direct contact met ons op en maak een afspraak zodat wij een scherpe offerte voor u kunnen maken!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.