Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Westland

Vloer of kruipruimte isoleren in het Westland?

In het Westland is bodemisolatie vaak de beste manier om geld te besparen op de energierekening. Bij veel huizen uit de jaren tachtig of eerder is de vloer of kruipruimte matig of zelfs helemaal niet geïsoleerd. Daardoor kan er veel koude lucht vanuit de grond uw huis binnendringen. Ook is dit vaak de oorzaak van vochtproblemen in huis. Uw vloer isoleren vanuit de kruipruimte of vanaf de bovenkant is dan een goede optie om de warmte binnen te houden. Wij kunnen uw vloer isoleren, maar ook de vloer van uw kruipruimte. Beide opties zorgen ervoor dat kou en vocht niet meer naar boven kunnen trekken waardoor het een stuk behaaglijker wordt in huis. Ook kan er via bodemisolatie worden voorkomen dat er bijvoorbeeld vocht, schimmel, rot of er gewoon een muffe geur kan ontstaan in de kruipruimte. Wilt u dus ook uw vloer of kruipruimte isoleren in het Westland? We zijn in de hele streek actief. Woont u dus in Den Haag, Zoetermeer of Delft? Neem dan snel contact met ons op of lees eerst verder over onze diensten!

Kiest u voor vloerisolatie of bodemisolatie in het Westland?

Wanneer u uw vloer wilt isoleren heeft u twee opties. U isoleert de vloer zelf (vloerisolatie) of u laat uw bodem isoleren. Hierbij gaat het om de kruipruimte (bodemisolatie of kruipruimte isolatie). Het voordeel van vloerisolatie is dat het efficiënter is. De warmte trekt niet naar de kruipruimte dus de ruimte die u isoleert is simpelweg wat kleiner waardoor u minder hoeft te stoken. Niet ieder huis is echter geschikt voor vloerisolatie. Idealiter isoleren we uw vloer vanaf de onderkant via de kruipruimte, maar dan moet de kruipruimte daar wel geschikt voor zijn. Wanneer de kruipruimte bijvoorbeeld te krap is, dan adviseren we meestal om uw kruipruimte te isoleren. Hiervoor is namelijk een stuk minder ruimte nodig. Reden hiervoor is dat we dit met plastic parels doen die speciaal voor isolatie zijn gemaakt. Denk hierbij aan piepschuimkorrels. Deze parels spuiten we in de kruipruimte om zo een isolerende deken te maken. Zo kunnen wij iedere kruipruimte isoleren in het Westland. Naast vloerisolatie is Isoleren123 ook verantwoordelijk voor spouwmuurisolaties.

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor bodemisolatie in het Westland?

Via bodemisolatie in Westland vormt zich dus een isolerende deken over de bodem van uw kruipruimte waardoor de koude lucht niet meer omhoog kan komen door uw vloer. Ook zijn deze parels vochtwerend waardoor ook vochtproblemen verleden tijd zullen zijn. Dat betekent dat de lucht in huis droger wordt, maar ook dat er bijvoorbeeld geen vocht of schimmel in de kruipruimte kan ontstaan en ook wordt de kans op rot in de vloer of roest in de leidingen onder de vloer kleiner. 

Deze ingreep kunt u het best aan een professioneel bedrijf overlaten. Bij de kruipruimte vloer isoleren is het namelijk belangrijk dat er geen enkele plek wordt overgeslagen, ook al is het niet altijd te zien of alles is meegenomen. Wanneer er namelijk een plek is overgeslagen, vormt zich een koudebrug waardoor u alle voordelen van een kruipruimte isoleren alsnog niet hebt. Daarom kunt u dit werk beter overlaten aan een ervaren professional. Bovendien maakt u ook nog eens aanspraak op ISDE-subsidie wanneer u vloerisolatie in het Westland laat uitvoeren door een bedrijf. 

Kosten en subsidie vloerisolatie Westland

Een bodem isoleren kost zo’n €1500,- tot €4000,-. We maken altijd eerst een afspraak waarbij we bij u langskomen om de situatie te bekijken en een inschatting te maken van wat er mogelijk is en wat de kosten daarvan zijn. Ook kunnen we u dan vertellen welke besparing u kunt realiseren op uw energierekening en zou u dus ook de terugverdientijd kunnen uitrekenen. Wanneer u akkoord bent met de prijsopgave, dan gaan we voor u aan het werk.

Het voordeel van uw vloerisolatie door ons laten aanleggen is dat u zeker weet dat het goed gebeurt en dat u ook nog eens 10 jaar garantie krijgt op het materiaal. Zo weet u zeker dat u de investering er weer uit haalt. Ook ziet u deze waarde uiteraard terug in de waarde van uw woning. Daarbij krijgt u op deze duurzame investering meestal ook nog eens subsidie vanuit de overheid. Wanneer er een bepaalde isolatiewaarde wordt behaald en dit wordt aangebracht door een professioneel bedrijf, maakt u hier aanspraak op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem contact op met Isoleren123 en start met besparen!

Vloerisolatie in het Westland is een goede manier om geld te besparen op de energierekening en om het wooncomfort te verhogen. Daarbij verdient deze investering zichzelf vaak meerdere malen terug omdat de materialen waar wij mee werken nauwelijks achteruit gaan door de jaren. Zo heeft u dus lang profijt van deze ingreep aan uw huis. Wacht dus niet langer en start snel met energie besparen door uw vloer of kruipruimte te isoleren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.