Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Waddinxveen

Uw vloer of kruipruimte isoleren in Waddinxveen

Bodemisolatie in Waddinxveen laten uitvoeren door een professional? Veel huizen van 35 jaar of ouder hebben nog een kruipruimte die slecht of helemaal niet geïsoleerd is. Dat is zonde want zo gaat er veel warmte verloren en bovendien is lucht die door de vloer naar boven kan trekken ook een belangrijke reden van vochtproblemen in huis. Wilt u ook gaan voor vloerisolatie in Waddinxveen? Wij kunnen uw vloer of kruipruimte isoleren. Wij maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen en de situatie te bespreken om zo tot de ideale oplossing te komen voor uw situatie. Bent u ook benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen voor uw woning? Maak dan direct een afspraak of lees hieronder verder voor meer informatie!

Isoleren123 is ook actief in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en Gouda.

De voordelen van bodemisolatie Waddinxveen

Door onzekerheid over de energieprijzen is vloer- of bodemisolatie in Waddinxveen een dienst die steeds vaker wordt aangevraagd. Dat is ook niet zo gek. Via vloerisolatie gaat de energierekening al snel met zo’n 15% omlaag. De concrete besparing is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren, maar dat dit een significante energiebesparing kan opleveren staat buiten kijf. Ook zorgt een vloer isoleren ervoor dat er geen vocht meer uit de grond omhoog trekt, zo wordt de lucht in huis droger en wordt het dus aangenamer in huis. Ook kan vochtwerende isolatie rot in de vloer voorkomen, net als roest in de leidingen. Deze isolatie kunnen wij in de vloer van uw woning aanbrengen, maar we kunnen ook uw kruipruimte isoleren in Waddinxveen. Benieuwd naar de verschillen? We leggen het uit.

Gaat u voor vloer- of bodemisolatie Waddinxveen?

Bij vloerisolatie in Waddinxveen wordt de vloer vanaf de onderkant geïsoleerd en in sommige gevallen vanaf de bovenkant. Het voordeel van vloerisolatie aan de onderkant is dat u er niets van ziet en dat u een hoog rendement behaalt. Het probleem is echter dat we dan wel bij de onderkant van de vloer moeten kunnen komen. Dat is helaas niet bij alle vloeren mogelijk. Een alternatief is dat we de vloer van de kruipruimte isoleren. Hierop kunnen we een isolerende deken aanbrengen van isolerende plastic parels, deze halen een hoge isolatiewaarde. Door deze vloer van de kruipruimte te isoleren kan er ook geen kou meer naar boven trekken en ook zijn deze parels vochtwerend. Zo wordt een muffe lucht in de kruipruimte voorkomen en heeft u ook geen vochtproblemen meer. Het nadeel is natuurlijk dat de ruimte die u verwarmt groter wordt en dat er meer warmte verloren kan gaan via de kruipruimte. Wanneer vloerisolatie onmogelijk of te lastig wordt is het echter vaak een uitstekende optie. U kunt een afspraak met ons maken waarop wij langskomen, dan kunnen wij een inschatting maken van wat de meest efficiënte methode van isoleren is voor uw woning in Waddinxveen.

Door een professioneel bedrijf uw vloer isoleren Waddinxveen

Bodemisolatie of vloerisolatie in Waddinxveen is vaak iets wat u beter door een bedrijf kunt laten uitvoeren. Naast dat wij altijd 10 jaar garantie bieden op onze diensten weet u namelijk zeker dat de klus goed wordt uitgevoerd zonder dat er gaten in de isolatie ontstaan. Wanneer er namelijk een deel niet of niet goed is geïsoleerd ontstaat er namelijk een koudebrug. Deze koudebrug zorgt ervoor dat er veel koude lucht alsnog naar binnen kan trekken en dat het rendement meteen een stuk later is. Zeker bij een kruipruimte isoleren komt dit veel voor. Wij brengen namelijk een laag hoog isolerende plastic parels aan, maar er is lang niet altijd goed te zien of er overal wel genoeg is aangebracht. Dit kunt u dus beter overlaten aan de vakman zodat u zeker weet dat er overal een egale laag isolatiemateriaal zit.

Kosten en subsidie vloerisolatie Waddinxveen

Naast het feit dat vloer- of bodemisolatie in Waddinxveen gewoon beter wordt aangelegd door een professioneel bedrijf is subsidie natuurlijk ook een goede reden om te kiezen voor een bedrijf. De overheid geeft namelijk tegenwoordig ook ISDE-subsidie op energiebesparende maatregelen zoals vloerisolatie of het laten isoleren van uw kruipruimte. Voorwaarden zijn dat er een bepaalde besparing wordt behaald en dat dit wordt uitgevoerd door een bedrijf en niet door een doe-het-zelver. Wij kunnen voor een inschatting maken of de besparing voldoende zal zijn voor subsidie en ook kunnen we meteen meerdere maatregelen treffen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan spouwmuurisolatie. Het voordeel van meerdere ingrepen tegelijk treffen is namelijk dat dan de subsidie per geïsoleerde vierkante meter hoger wordt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem nu contact op voor vloerisolatie Waddinxveen

Uw vloer of kruipruimte isoleren kan een groot verschil maken voor uw wooncomfort en natuurlijk uw energierekening. In tijden van hoge energieprijzen kunt u deze investering daarom ook snel terugverdienen. Daarbij is er dus ook nog de mogelijkheid tot overheidssubsidie. Wacht daarom niet langer en start op korte termijn met energiebesparing via bodemisolatie. Neem direct contact op en maak een afspraak!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.