Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Spijkenisse

Via vloerisolatie in Spijkenisse energie besparen

Bodemisolatie in Spijkenisse laten uitvoeren? Bij Isoleren123 kunnen we zowel uw vloer als uw kruipruimte isoleren! Zo kan er dus geen koude lucht of vocht vanuit de grond omhoog trekken naar uw woning. Wanneer u een niet of slecht geïsoleerde vloer of kruipruimte hebt, kunt u hier veel energie mee besparen, omdat u minder hoeft te stoken. Bijkomend voordeel is dat uw huis waarschijnlijk ook een stuk minder vochtig zal worden en dat de vloer een stuk minder koud zal worden. Wij kunnen isolatie aanbrengen tussen de fundering en de vloer zodat u verder niets ziet van deze ingreep, behalve wanneer u de energierekening ontvangt. Onze specialisten gebruiken hoogwaardige isolatiematerialen waar u een hoog rendement mee behaalt en bovendien komt u via ons isolatiebedrijf ook nog eens in aanmerking voor ISDE-subsidie vanuit de overheid. Wilt u uw vloer of bodem laten isoleren in Spijkenisse? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op! Wij zijn ook actief in Rotterdam, Dordrecht, Gouda en Waddinxveen.

Kruipruimte isoleren Spijkenisse of toch liever vloerisolatie?

Om koude trek vanuit de grond naar uw woning te voorkomen moet er een isolerende laag worden aangebracht. Dit kan aan de onderkant van de vloer of we kunnen vloerisolatie aan de kruipruimte aanbrengen. Vloerisolatie is efficiënter omdat er een kleinere ruimte verwarmd hoeft te worden, de warme lucht kan immers niet de kruipruimte in, maar niet ieder huis is daar geschikt voor. De kruipruimte kan immers ook te krap zijn voor zo’n ingreep. Dan kunnen we gelukkig ook nog altijd bodemisolatie in Spijkenisse komen aanbrengen. Dat doen we door plastic parels in te spuiten in de kruipruimte. Deze parels zijn hoog isolerend en waterafstotend. Zo ontstaat er dus een isolerende deken op de vloer van de kruipruimte waar geen kou of vocht meer door komt. Deze ingreep is vaak binnen een halve dag gedaan en behaalt een hoog rendement. Daarnaast heeft u met kruipruimte isolatie ook een drogere kruipruimte waardoor er geen muffe lucht gaat hangen, er minder snel roest op de leidingen komt en het beschermt ook nog eens tegen rot in de vloer of dragende balken.

Subsidie op professionele vloerisolatie Spijkenisse

Met vloerisolatie in Spijkenisse kunt u veel energie en daarmee geld besparen. Daarbij draagt u ook bij aan wereldwijde energiebesparing. Daarom geeft de overheid tegenwoordig subsidie op energiebesparende maatregelen, zo ook op isolerende maatregelen. Zowel op vloerisolatie als op bodemisolatie. Zo legt de overheid een flink deel bij bij de investering die u doet in isolatie. Voorwaarden vanuit de overheid zijn wel dat er een bepaalde isolatiewaarde wordt behaald en dat de klus wordt uitgevoerd door een professioneel bedrijf. Bij een professioneel bedrijf als Isoleren123 weet u ook zeker dat de klus goed wordt uitgevoerd en dat er geen plek wordt overgeslagen die een koudebrug kan vormen. Dat zou zonde zijn, want zo heeft u meteen een stuk minder rendement. Bij ons heeft u dit probleem niet en u krijgt bovendien ook nog eens 10 jaar garantie op onze diensten. U kunt ons ook benaderen voor spouwmuurisolaties.

Onze aanpak bij vloerisolatie Spijkenisse

Wanneer u door ons uw vloer of bodem laat isoleren in Spijkenisse, dan komen we altijd eerst bij u langs. Zo krijgen we een idee van de situatie. Bijvoorbeeld hoe groot uw kruipruimte is, of deze gemakkelijk bereikt kan worden en hoeveel er geïsoleerd moet worden. Zo kunnen we een plan van aanpak voor u maken en kunnen we daar ook een prijskaartje aan vastmaken zodat u ook weet waar u financieel aan toe bent. Wanneer u akkoord bent met onze offerte prikken we een datum waarop wij bij u langskomen om de klus uit te voeren. We isoleren de vloer en zorgen ervoor dat alles goed zit afgedicht en nadien ruimen we alles weer netjes op. Zo ziet u naderhand dus niets van het feit dat u vloerisolatie hebt laten aanleggen. De enige plek waar u dat ziet is op uw energierekening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Hoog rendement met vloerisolatie Spijkenisse

Bij vloerisolatie in Spijkenisse kunt u flink besparen op uw energierekening waardoor de investering die u doet uiteindelijk weer terug verdient. Ook ziet u de waarde van de investering terug in de waarde van uw woning. Op die manier verdient u deze investering dus meerdere malen terug. Tegenwoordig is de terugverdientijd extra kort geworden omdat de overheid hier ook nog eens subsidie op geeft. Isoleren123 komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor u te bespreken en om een offerte op te maken zodat u weet wat er voor u gedaan kan worden en welke investering er nodig gaat zijn. Neem dus snel contact met ons op en maak direct een afspraak!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.