Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Rotterdam

Uw kruipruimte isoleren in Rotterdam?

Met bodemisolatie in Rotterdam uw kruipruimte isoleren is een van de makkelijkste manieren om energie te besparen. Maatregelen als bodemisolatie kunnen al binnen een halve dag uitgevoerd worden en ook zijn de kosten relatief laag, waardoor de terugverdientijd kort blijft. Op die manier is vloerisolatie in Rotterdam een van de beste investeringen die u in uw huis kunt doen. Niet alleen vanwege het rendement en de hogere waarde van uw woning, maar natuurlijk ook vanwege het hogere wooncomfort. Koude voeten zijn verleden tijd, vocht en schimmel worden geweerd door het waterafstotende isolatiemateriaal en ook kan vloer- of bodemisolatie de akoestiek in huis verbeteren door bijvoorbeeld galm in huis te voorkomen. Maak daarom snel een afspraak met een specialist van Isoleren123 zodat we de mogelijkheden voor uw woning kunnen bespreken en we een offerte op maat voor u kunnen maken.

Isoleren123 is verder ook actief in Dordrecht, Spijkenisse, Gouda en Waddinxveen.

Hoe werkt een kruipruimte isoleren in Rotterdam?

Bij veel oudere woningen is er een kruipruimte onder de woning. Deze is echter lang niet altijd goed geïsoleerd. Daardoor kan de kou vanuit de grond eenvoudig de woning intrekken. Ook kan vocht bij een hoog grondwaterpeil omhoog trekken de kruipruimte in. Daardoor wordt de lucht in huis ook vochtiger. Door isolatie via plastic parels aan te brengen kan dit verhinderd worden. De parels zijn waterwerend en hebben een hoge isolerende werking. Door dus een laag van dit isolatiemateriaal in de kruipruimte te blazen heeft u een hoog isolerende laag die de warmte vasthoudt en vocht afweert. Zo gaat er dus minder warmte verloren en is de vochtigheid in uw woning beter te reguleren. Er is daardoor bijvoorbeeld ook geen kans meer op schimmel in de kruipruimte en zijn ook muffe geurtjes verleden tijd. Dit is daardoor ook een stuk beter voor eventueel houtwerk in uw vloer en het voorkomt dat leidingen gaan roesten. Deze klus kunnen wij vaak al in een halve dag voor u uitvoeren!

Vloerisolatie Rotterdam laten uitvoeren door een specialist

Vloerisolatie is wat anders dan bodemisolatie. Vloerisolatie is een wat lastigere ingreep en niet iedere woning is geschikt hiervoor, maar het is wel efficiënter. Waar wij normaal de bodem van de kruipruimte isoleren is vloerisolatie iets wat we aan de bovenkant doen, tegen de vloer aan. Daardoor is er dus geen extra holte met lucht en is de isolatiewaarde wat hoger. Dit voeren wij vooral uit bij woningen met een ruime kruipruimte of waar een hogere isolatiewaarde behaald moet worden. Wanneer u wilt weten wat voor u de beste manier van isoleren is, kunt u het best een afspraak met ons maken. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en kunnen u zo vertellen hoe uw bodem of kruipruimte isoleren het beste uitgevoerd kan worden.

Waarom kiest u voor een bedrijf bij vloerisolatie Rotterdam

Of het nu gaat om kruipruimte isoleren in Rotterdam of vloerisolatie, het is belangrijk dat deze klussen goed uitgevoerd worden, zodat u voldoende rendement haalt uit de ingreep. Wanneer bijvoorbeeld bodemisolatie niet goed wordt ingespoten, wordt het isolatiemateriaal niet goed verdeeld en ontstaan er dunne plekken in de isolatie of worden er zelfs plekken overgeslagen. Deze plekken gaan dan fungeren als koudebrug waardoor het effect al snel nihil zal zijn. Daarom beginnen wij ook altijd helemaal achteraan met isoleren en werken we zo naar voren zodat alles goed geïsoleerd is.

Daarbij werken wij met de beste materialen met de hoogste isolatiewaarde zodat u zeker een hoog rendement zal halen uit uw ingreep. Bovendien reikt de overheid alleen ISDE-subsidie uit aan energiebesparende maatregelen die getroffen zijn door een bedrijf en niet door doe-het-zelvers.

Met subsidie uw kruipruimte isoleren Rotterdam

Met vloer- of bodemisolatie in Rotterdam kunt u een hoop energie besparen. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet. Daarom geeft de overheid InvesteringsSubsidie op Duurzame energie en Energiebesparing op dit soort aanpassingen aan woningen. Deze krijgt u op het installeren van een warmtepomp, maar ook op bijvoorbeeld vloerisolatie of het isoleren van een kruipruimte. Deze subsidie wordt toegekend aan maatregelen die een bepaalde minimum besparing opleveren en die bovendien worden uitgevoerd door een bedrijf. Wij kunnen u tijdens een afspraak vertellen of de ingreep die u van plan bent afdoende is om aanspraak te maken op subsidie en ook kunnen we u eventueel adviseren over wanneer dit wel het geval zou kunnen zijn. Zo wordt de subsidie per vierkante meter hoger wanneer u meerdere maatregelen tegelijk treft. Informeer bijvoorbeeld ook eens naar de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie.

Wat zijn de kosten en terugverdientijd van bodemisolatie Rotterdam?

Vloerisolatie, kruipruimte isolatie of bodemisolatie in Rotterdam. Het zijn allemaal flinke investeringen. De prijs begint vaak bij €1500,-, maar kan oplopen tot €5000,-. Echter komt de overheid u hier deels in tegemoet en bovendien zouden uw stookkosten lager moeten worden door vloerisolatie. Zo kunt u al snel tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen en verdient u deze investering na verloop van tijd ook terug terwijl u de waarde van de investering vaak ook nog eens terugziet in de gestegen waarde van uw woning. Zo heeft u dus een investering met een mooi rendement, waarmee u ook uw wooncomfort flink verhoogt en bovendien de planeet helpt. Daarbij heeft u met de duurzame isolatiematerialen van Isoleren123 ook lang profijt van de energiebesparende maatregelen. Zo geven we altijd 10 jaar garantie op onze diensten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Voor vloerisolatie en kruipruimte isoleren gaat u naar Isoleren123

Wilt u bodemisolatie laten plaatsen? Neem dan direct contact met ons op. Dan maken we een afspraak om bij u langs te komen. U kunt ons alles vragen over hoe wij te werk gaan en wat het verwachte rendement en de verwachte terugverdientijd zal zijn in uw specifieke situatie. Ook maken we daarbij uiteraard een prijsopgave. Zo weet u bij ons dus waar u aan toe bent en weet u zeker dat de isolatie goed wordt aangelegd zodat u ook echt een merkbaar verschil laat maken met vloerisolatie. Neem dus direct contact op en dan zien wij u snel!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.