Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Leiden

Vloerisolatie kan leiden tot flinke besparingen!

Wilt u een vloer, kruipruimte of bodemisolatie in Leiden laten doen? Dit is voor veel huizen in de Sleutelstad een eenvoudige manier om flink energie te besparen en bovendien uw huis een stuk comfortabeler te maken. Zo wordt het dus aangenamer in huis, betaalt u minder aan stookkosten en draagt u ook nog eens bij aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen omdat u minder energie verbruikt. Bodemisolatie in Leiden kunnen we vaak al in een halve dag aanleggen, waarna u een flinke energiebesparing kunt realiseren. Daarbij kunt u ook nog eens aanspraak maken op ISDE-subsidie vanuit de rijksoverheid wanneer u de vloerisolatie door een specialist als Isoleren123 laat doen. Neem dus direct contact met ons op voor een afspraak of lees verder over de voordelen, de kosten en onze werkwijze.

Isoleren123 is verder ook actief in Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Hillegom.

Wat zijn de voordelen van vloer- of bodemisolatie Leiden?

Wanneer u uw vloer of kruipruimte laat isoleren, dan merkt u vaak al snel dat het ineens een stuk aangenamer is in huis. Veel huizen van voor 1990 hebben een huis met een kruipruimte die slecht is geïsoleerd. Daardoor kan er koude lucht vanuit de kruipruimte door de vloer heen naar uw woning trekken. Deze koudebrug kunnen wij afsluiten door isolatie aan te brengen aan een van weerszijden van uw vloer of aan de bodem van uw kruipruimte. Hierdoor kan de koude lucht niet meer opstijgen en ook komt er geen vocht meer vanuit de grond in uw woning. Bodemisolatie is vaak de oplossing voor vochtproblemen in huis. Ook kan dit schimmel of rot in uw vloer of kruipruimte voorkomen en voorkomt het een muffe lucht in huis.

Vloerisolatie of bodemisolatie Leiden?

Een vloer isoleren in Leiden kan door de vloer of de kruipruimte te isoleren. Bij vloerisolatie wordt de onderkant van de vloer geïsoleerd. Hier ziet u dus helemaal niets van. Echter kan de onderkant van de vloer niet altijd even makkelijk bereikt worden. Daarom wordt er in veel gevallen vaak gekozen voor bodemisolatie. Daarbij wordt de vloer van de kruipruimte geïsoleerd. Dit doen we met plastic parels met een hoge isolatiewaarde. Deze spuiten we over de bodem van de kruipruimte zodat er een isolerende deken ontstaat. Deze parels zijn waterwerend waardoor de hele kruipruimte vrij is van vochtproblemen. Deze methode is iets minder efficiënt dan vloerisolatie omdat er altijd warmte verloren gaat aan de lucht in de kruipruimte, maar het is wel een stuk gemakkelijker aan te brengen en daarom ook goedkoper. Wij kunnen u adviseren over wat de beste methode voor vloerisolatie is voor uw woning in Leiden.

Wat zijn de kosten voor vloerisolatie Leiden?

Bodemisolatie is een goede investering voor de meeste woningen in Leiden. U kunt een hoop geld besparen met een initiële investering van ergens tussen de €1500,- en €4000,-. Daardoor is dit een investering die zich in de loop van de jaren meerdere malen terugverdient. Vloer- of bodemisolatie vergaat over het algemeen niet omdat het vochtwerend is en bovendien geven we 10 jaar garantie op onze diensten. Daarbij weet u bij een professioneel bedrijf zeker dat de isolatie goed wordt aangebracht en dat er dus geen koudebrug ontstaat. Zo heeft u de vloer optimaal geïsoleerd en behaalt u dus ook een maximaal rendement.

Bovendien kunt u bij isolatie door een bedrijf ook aanspraak maken op ISDE-subsidie vanuit de overheid. Deze isolatie wordt tegenwoordig ook uitgereikt wanneer u energiebesparende maatregelen laat treffen door een professioneel bedrijf. Hier zit wel een minimum aantal vierkante meters dat geïsoleerd moet worden en er moet een bepaalde warmtewinst behaald worden. Isoleren123 kan met u meerekenen of deze grens gehaald wordt. Ook kunt u een hogere subsidie ontvangen wanneer u meteen spouwmuurisolatie laat aanbrengen in uw woning.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel uw kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Onze werkwijze bij vloerisolatie Leiden

Wanneer u uw kruipruimte isoleren wil of wanneer er vloerisolatie moet komen voor uw woning, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen namelijk graag bij u langs om de situatie te bekijken en een inschatting te maken van wat er allemaal moet gebeuren. Zo kunnen we zien of vloerisolatie haalbaar is of dat u beter gewoon de vloer van de kruipruimte kunt laten isoleren en kunnen we ook meteen een prijsopgave voor u maken. Wanneer de werkwijze akkoord is, kunnen we voor u aan de slag. Vaak zijn we binnen een dag alweer klaar en ziet u er verder niets van in uw woning, behalve op de energierekening. Op die manier kunt u deze investering weer terugverdienen en bovendien ziet u de waarde ook weer terug in de waarde van uw woning. Begin dus snel met energie besparen en vraag een offerte aan bij Isoleren123!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.