Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodem- en vloerisolatie Hoofddorp

Uw vloer of kruipruimte isoleren?

Vakkundige vloer- of bodemisolatie in Hoofddorp wordt steeds populairder. Dat heeft enerzijds te maken met onzekerheid over de energieprijzen, maar ook omdat het gewoon bijdraagt aan een lager wereldwijd energieverbruik. Veel kruipruimtes van huizen die meer dan 35 jaar oud zijn, zijn nogal slecht geïsoleerd en daarom kan er veel winst geboekt worden door de vloer of de bodem van de kruipruimte te isoleren. Zo kan er namelijk geen vocht of kou vanuit de grond de woning in trekken en blijft uw woning dus warmer en hoeft u minder te stoken, maar ook zult u merken dat de luchtvochtigheid lager wordt. Bodemisolatie is vaak het antwoord bij vochtproblemen in huis. Wij kunnen uw vloer isoleren in Hoofddorp vanuit de vloer of vanuit de kruipruimte. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder of maak direct een afspraak! Wij zijn niet alleen actief in Hoofddorp maar ook in Leiden, Alphen aan den Rijn en Hillegom.

Kiest u voor vloerisolatie of bodemisolatie Hoofddorp?

We kunnen op twee manieren uw vloer isoleren. Door de onderkant van de vloer te isoleren, maar nog eenvoudiger is de vloer isoleren van de kruipruimte, hoewel vloerisolatie efficiënter is. Alleen is niet ieder huis geschikt voor vloerisolatie. Dat komt omdat dit het makkelijkst vanuit de kruipruimte uitgevoerd kan worden, op die manier ziet u er ook niets van. Wanneer de kruipruimte echter te laag is, dan gaat dit niet en gaan wij voor bodemisolatie in Hoofddorp. Hierbij isoleren wij de vloer van uw kruipruimte. Dat doen we door hoog isolerende plastic parels in de kruipruimte te spuiten. Hierdoor ontstaat er een isolerende laag parels op de vloer die ook nog eens waterwerend is en dus niet gaat schimmelen, geen vocht doorlaat en ook nog eens voorkomt dat er een muffe lucht in de kruipruimte komt te staan. Zo ontstaat er bijvoorbeeld ook geen rot in een eventuele houten constructie en hebben ook de leidingen niet te lijden onder vocht. Welke manier van isoleren het beste is, verschilt per woning in Hoofddorp en wij komen dan ook graag op afspraak bij u langs om u te adviseren.

Bedrijf inschakelen of zelf vloer isoleren Hoofddorp

Soms denken mensen in Hoofddorp zelf vloerisolatie aan te kunnen leggen. Dit bespaart natuurlijk kosten, echter zitten er grote voordelen aan een bedrijf hiervoor inschakelen. Ten eerste krijgt u bij ons maar liefst 10 jaar garantie op de diensten. Vaak gaat het materiaal nog veel langer mee. Zo weet u dus zeker dat het huis nog lang goed geïsoleerd zal zijn. Dat heeft ook te maken met het feit dat de isolatie goed is aangebracht. We zien bijvoorbeeld vaak dat bodemisolatie niet als een egale deken is aangebracht. Daardoor ontstaat er een koudebrug en komt er dus alsnog kou door uw vloer heen en heeft u alsnog koude voeten. Mede daarom geeft de overheid alleen ISDE-subsidie voor isolatie projecten die door een professioneel bedrijf worden uitgevoerd. Daarbij moet er een minimale isolatiewaarde worden behaald om in aanmerking te komen voor subsidie. Dit kunnen wij voor u realiseren. Zo bespaart u dus flink op de kosten omdat de overheid een flink deel bij legt. Daarbij kunt u bij meerdere maatregelen bijna het dubbele bedrag per vierkante meter aan subsidie krijgen. Laat daarom bijvoorbeeld ook meteen uw spouwmuur isoleren!

Onze aanpak voor vloerisolatie Hoofddorp

Wanneer u ons kiest om uw vloer of kruipruimte te isoleren in Hoofddorp dan komen we altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken en deze door te spreken. Hoe ziet de kruipruimte eruit? Wat zijn uw wensen? Wat is er mogelijk? We kunnen zo voor u inschatten hoeveel energie er in uw geval bespaard kan worden via welke methode en hoeveel het allemaal gaat kosten. Daarvoor maken we een offerte waarmee u akkoord kunt gaan of niet. Wanneer u akkoord bent, komen we opnieuw bij u langs, maar dan om de klus uit te voeren. Vaak kan dit vrij snel en ziet u er uiteindelijk niets van. Zo vindt bodemisolatie in Hoofddorp bijvoorbeeld onder de vloer plaats en hebben wij die klus binnen een halve dag geklaard. Naast vloerisolaties kunt u ons ook benaderen voor een spouwmuurisolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem nu contact op voor kruipruimte isoleren Hoofddorp!

Energie besparing is de laatste tijd een steeds relevantere bezigheid en bodemisolatie kan daar een groot verschil in maken. U draagt bij aan de oplossing van het energieprobleem, uw woning wordt comfortabeler en als klap op de vuurpijl bespaart u ook nog eens veel geld op uw energierekening. Zo verdient u deze investering meestal meerdere malen terug en kunt u deze investering ook nog eens bij de waarde van uw woning optellen. Start dus snel met het besparen van energie en maak met ons een afspraak!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.