Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Hillegom

Hillegom steeds groener dankzij vloerisolatie!

Met bodemisolatie of kruipruimte isolatie kunt u uw woning in Hillegom een stuk comfortabeler maken en ook nog eens veel geld besparen op uw energierekening. Wij krijgen de laatste tijd dan ook veel aanvragen voor bodem- en vloerisolatie vanuit Hillegom en omgeving. Veel oudere huizen hebben nog een kruipruimte die niet goed geïsoleerd is. Daardoor kan koude en vochtige lucht vanuit de grond eenvoudig opstijgen naar uw woning waardoor u meer moet stoken en ook kan dit de oorzaak zijn van vochtproblemen in huis. Wij kunnen dit oplossen door uw vloer of kruipruimte te isoleren met kou- en vochtwerend materiaal. Zo blijft het dus warm in huis en bespaart u flink op de stookkosten. Dit is vaak een ingreep die binnen een dag uitgevoerd kan worden en waar u verder niets van merkt behalve een behaaglijker huis en een lagere energierekening. Wilt u een offerte? Vraag deze dan direct aan, of lees eerst verder over de dienstverlening van Isoleren123. Wij zijn ook actief in Leiden, Alphen aan den Rijn en Hoofddorp.

Ook kiezen voor vloer- of bodemisolatie Hillegom?

Wanneer u uw vloer wilt isoleren in Hillegom dan heeft u grofweg twee keuzes. Of u laat de bovenkant van de kruipruimte isoleren tegen de vloer aan of u laat juist de vloer van de kruipruimte isoleren, bodemisolatie. Over het algemeen is bodemisolatie een stuk efficiënter omdat de kruipruimte dan niet gestookt hoeft te worden. Bij een lage kruipruimte kan dit echter niet aangebracht worden omdat het te krap is en is bodemisolatie bijna net zo efficiënt. Dan isoleren we dus niet de vloer, maar brengen we vloerisolatie in de kruipruimte. Dit doen we door plastic parels over de bodem te blazen. Deze vormen zo een hoog isolerende deken die ook nog eens vochtwerend is. Daardoor is er geen sprake meer van muffe geuren in de kruipruimte en is er ook minder vocht, dat is beter voor het houtwerk en de leidingen. Ook horen we vaak dat de akoestiek in huis er beter door wordt.

Vloer isoleren Hillegom door een bedrijf

In Hillegom kunt u beter vloerisolatie laten plaatsen door een bedrijf. Deze beschikken namelijk over de tools en materialen om goed uw isolatie te plaatsen waardoor u maximaal rendement kunt halen. Ook geven we standaard 10 jaar garantie op onze diensten. Doordat de vloerisolatie goed is aangebracht, kunt u er echter vanuit gaan dat dit veel langer is. Wij werken met waterwerend materiaal waardoor er geen kans op schimmel of rot is en bent u verzekerd van een lange levensduur.

Vaak zien we dat mensen zelf vloerisolatie hebben proberen te plaatsen. Hierbij is het echter van belang dat er geen enkel hoekje open blijft. Zeker bij bodemisolatie gaat dit nog wel eens mis. Daardoor ontstaat er een koudebrug waardoor de kou alsnog kan ontsnappen. Dit is één van de redenen waarom de overheid alleen subsidie geeft op energiebesparende maatregelen die worden uitgevoerd door een bedrijf.

Vloerisolatie Hillegom met subsidie van de overheid

Tegenwoordig kunt u op energiebesparende maatregelen, zoals de kruipruimte isoleren in Hillegom, een ISDE-subsidie krijgen van de overheid. Dit om de drempel om te investeren in duurzame energie of energiebesparing nog lager te maken. Zo legt de overheid een bedrag bij per geïsoleerde vierkante meter en dit bedrag wordt nog hoger wanneer u meerdere maatregelen tegelijk treft, zoals bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Zo is vloerisolatie tegenwoordig een van de betere maatregelen die u kunt treffen. Deze investering doet u namelijk eenmalig en vaak al binnen een dag waarna u een leven lang gemak hebt van de ingreep en ook nog eens honderden euro’s op jaarbasis bespaart op energie. Zo verdient deze investering zich meerdere malen terug en ziet u dit bedrag ook nog eens terug wanneer u uw woning weer verkoopt, want uw woning stijgt hierdoor ook in waarde.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Onze aanpak voor vloer- en bodemisolatie Hillegom

Wanneer u uw vloer of kruipruimte wilt isoleren in Hillegom dan komen we bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Dit doen wij zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van de situatie en maatwerk kunnen leveren. Op die manier kunnen we u ook adviseren over de meest effectieve manier van uw vloer of bodem isoleren voor uw casus en kunnen wij u vertellen of u in aanmerking zou komen voor subsidie vanuit de overheid. Ten slotte maken we een offerte voor u op. Als u hiermee akkoord gaat dan prikken we een datum om bij u langs te komen en zijn we vaak alweer binnen een dag klaar. Wacht dus niet te lang en begin snel met energie besparen vanuit een comfortabel warm en droog huis. Neem snel contact op en dan zien we u snel!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.