Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Gouda

Kruipruimte of vloer isoleren in Gouda

Vloerisolatie en bodemisolatie in Gouda zijn twee goede manieren van investeren in wooncomfort en een duurzamere woning. Veel oudere woningen hebben een kruipruimte die slecht of zelfs niet geïsoleerd is. Hierdoor kan er veel kou vanuit de grond omhoog uw woning in trekken. Zo gaat er veel warmte verloren en krijgt u koude voeten. Daarbij zorgt een slecht geïsoleerde vloer of kruipruimte er ook voor dat de kruipruimte erg vochtig kan worden en blijven. Daardoor wordt uw huis ook vochtiger en kan er ook gemakkelijk schimmel ontstaan. Door uw kruipruimte te isoleren kan dit echter worden voorkomen en woont u ineens een stuk comfortabeler en bespaart u ook nog eens flink op stookkosten. Daarbij geeft de overheid daarop ook nog eens subsidie op energiebesparende maatregelen zoals vloerisolatie of een kruipruimte die onder handen wordt genomen. Offertes maken we bij Isoleren123 altijd op afspraak, maak dus snel een afspraak of lees verder over onze diensten wat betreft vloer- en bodemisolaties in Gouda. Verder zijn wij ook actief in Rotterdam, Spijkenisse, Gouda en Waddinxveen.

Hoe gaat vloer- en bodemisolatie Gouda in zijn werk?

Voor bodemisolatie kunnen we twee verschillende vormen onderscheiden, namelijk vloerisolatie en isolatie van de kruipruimte. Bij kruipruimte isolatie of bodemisolatie isoleren we alleen de bodem van de kruipruimte. Daardoor kan er dus geen vocht of kou naar boven uw woning in trekken. Bij vloerisolatie brengen we de isolatie aan de onderkant van de vloer aan, dus aan het plafond van de kruipruimte. Beide vormen isoleren uw vloer goed, alleen is de ruimte voor de lucht bij vloerisolatie natuurlijk kleiner. De lucht kan niet meer onder de vloer door stromen waardoor deze vorm wat efficiënter is. Het nadeel is echter dat niet ieder huis in Gouda geschikt is voor vloerisolatie. Vaak is de kruipruimte bijvoorbeeld te krap voor vloerisolatie, waardoor bodemisolatie de enige optie is. Wij komen altijd van tevoren bij u langs op afspraak om de situatie te bekijken en om u te adviseren over de beste manier van isoleren en om een betrouwbare prijsopgave te bieden.

Kruipruimte isoleren Gouda? Zo doen wij dat!

Een kruipruimte isoleren duurt vaak maar een halve dag. Dit kunnen wij zo snel omdat wij werken met de vakmensen die netjes en snel werken. Daarbij maken wij gebruik van de beste materialen. Zo gebruiken we voor bodemisolatie plastic parels die we in uw kruipruimte spuiten. Deze parels hebben een hoge isolatiewaarde en ze zijn ook nog eens waterafstotend. Zo zit u dus met warme voeten en zonder schimmel of vochtige lucht in huis. Wel zo prettig. Om een goede isolatiewaarde te behalen, moeten de parels echter wel goed worden aangebracht. Wanneer er namelijk een stuk wordt overgeslagen, vormt zich een koudebrug waardoor er alsnog kou uit de grond uw huis in kan ontsnappen. Daarom werken onze vakmensen altijd systemisch van achteren naar voren om zeker te weten dat overal een vlakke laag isolatie ligt en dat alles wordt meegenomen zodat er geen plekje meer open blijft. Dat is één van de redenen waarom u deze klus beter aan een professioneel bedrijf over kunt laten.

Subsidie op vloerisolatie Gouda

Tegenwoordig kunt u op vloerisolatie en kruipruimte isoleren subsidie krijgen vanuit de overheid. De ISDE-subsidie geldt namelijk niet alleen voor warmtepompen en zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook voor isolerende ingrepen zoals vloerisolatie of bodemisolatie in Gouda. Deze subsidie wordt bij isolatie uitbetaald per vierkante meter vanaf een bepaalde isolatiewaarde en wanneer dit door een bedrijf wordt uitgevoerd. Deze subsidie kan een goed geïsoleerd huis een stuk dichterbij brengen. Wanneer u bij ons aanklopt kunnen we een inschatting maken of uw project in aanmerking komt voor subsidie of dat u meer zou moeten doen. Ook krijgt u meer subsidie wanneer u meerdere zaken tegelijkertijd laat aanpakken. Zo heeft u dus hogere subsidie op uw project per vierkante meter. Wij denken graag met u mee wat wij allemaal voor u kunnen isoleren om uw huis zo energie-efficiënt mogelijk te maken voor een zo scherp mogelijke prijs. U kunt ons benaderen voor diverse isolatieklussen zoals bijvoorbeeld een spouwmuurisolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Ook vloerisolatie in Gouda? Maak dan snel een afspraak!

Met vloerisolatie kunt u flink besparen op uw energierekening. Ook met bodemisolatie kan er eenvoudig en snel een groot verschil worden gemaakt, vaak al binnen een halve dag. Zo heeft u een huis dat beter geïsoleerd is, dat minder vochtig is, maar waardoor bijvoorbeeld ook uw leidingen beter beschermd zijn tegen roest en waardoor de akoestiek in huis beter wordt. Dit is een investering die zichzelf vrijwel altijd binnen een aantal jaren weer terugverdient en bovendien ziet u de investering ook terug in de waarde van uw woning. Blijf dus niet te lang onnodig teveel energie verbruiken en maak snel een afspraak met Isoleren123!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.