Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Vloerisolatie Dordrecht

Met bodem- of vloerisolatie Dordrecht geld besparen?

Wilt u uw vloer isoleren of laat u liever uw kruipruimte isoleren in Dordrecht? Koude lucht die vanuit de kruipruimte naar boven trekt is ontzettend vervelend, dat begrijpen we. Vaak is de oorzaak daarvan het feit dat uw kruipruimte niet (goed) geïsoleerd is. Daardoor kan er koude lucht vanuit de grond via de vloer naar boven trekken. Dat zorgt ervoor dat het kouder en vochtiger in huis wordt. Dat is onprettig en ook zorgt het er natuurlijk voor dat u meer moet stoken om het warm te krijgen waardoor u het ook nog een terugziet in uw energierekening. Dit is echter snel op te lossen. Zo kunnen we uw kruipruimte al binnen een halve dag voorzien van bodemisolatie in Dordrecht. De vloer isoleren van de kruipruimte zorgt ervoor dat de lucht niet meer omhoog kan trekken en bovendien is de isolatie vochtwerend. Zo blijft het dus warm en behaaglijk in huis. Ook kunnen we gewoon uw vloer isoleren. Lees verder voor meer informatie of maak direct een afspraak met Isoleren123.

Wij zijn ook actief in Rotterdam, Spijkenisse, Gouda en Waddinxveen.

Vloer of kruipruimte isoleren Dordrecht?

Om uw vloer te isoleren kunt u de vloer van de woning of de vloer van de kruipruimte isoleren. Beide is in principe goed. Het voordeel van bodemisolatie is dat het sneller en voordeliger is, terwijl vloerisolatie efficiënter is. Niet ieder huis is echter zomaar geschikt voor vloerisolatie, dat komt omdat niet iedere kruipruimte even makkelijk te bereiken is om de onderkant van de vloer te isoleren. Daardoor is de vloer van de kruipruimte isoleren in Dordrecht vaak veel eenvoudiger. Dit doen wij namelijk met plastic parels die een hoge isolatiewaarde hebben. Zo kunnen we een soort isolerende deken in de kruipruimte spuiten die de kou buiten houdt. Deze parels zijn bovendien vochtwerend waardoor er ook geen vochtige lucht meer in uw woning komt en hoeft u ook niet bang te zijn voor schimmel in de kruipruimte.

Zo zorgen wij voor bodemisolatie Dordrecht

Wanneer u met ons contact opneemt dan maken wij eerst een afspraak waarop wij bij u langskomen om de mogelijkheid tot vloerisolatie voor uw woning in Dordrecht te bespreken. We bekijken de situatie en dan kunnen we u vertellen wat de mogelijkheden zijn, welke kosten daarbij komen kijken en wat de beste opties zijn in uw geval. Wanneer u akkoord bent dan gaan we aan de slag voor u. Bij vloerisolatie isoleren we de vloer vanaf de onderkant waardoor u er niets van ziet en bij bodemisolatie spuiten we isolerende plastic parels in. Deze tweede doen wij al binnen een halve dag. Bovendien weet u bij een professioneel bedrijf als Isoleren123 dat er geen enkel plekje wordt overgeslagen dat voor een koudebrug kan zorgen. Zo heeft u dus altijd een maximaal rendement en kunt u ook nog eens in aanmerking komen voor subsidie.

Subsidie vloerisolatie Dordrecht

Bij vloerisolatie in Dordrecht kunt u in aanmerking komen voor IvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Voor deze subsidie kunt u in aanmerking komen vanaf een bepaalde energiebesparing en een bepaald aantal vierkante meters. Daarbij moeten de maatregelen wel uitgevoerd worden door een professioneel bedrijf. Zo kunt u dus flink besparen op de kosten van een vloer isoleren of een kruipruimte. Bovendien krijgt u meer subsidie per vierkante meter wanneer u twee of meer maatregelen tegelijk laat uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld ook een spouw zonder isolatie? Neem dan ook contact op voor spouwmuurisolatie! Wij kunnen u altijd adviseren over de mogelijkheden en over hoe u in aanmerking kunt komen voor subsidie.

Vloerisolatie Dordrecht: duurzame investering

Naast het feit dat vloerisolatie voor uw woning bijdraagt aan een schonere wereld vanwege een lager energieverbruik, is het ook gewoon een goede investering. Het plaatsen van vloerisolatie kost in de regel zo’n €1500,- tot €4000,-, maar het bespaart ook honderden euro’s op uw energierekening. Daardoor verdient u deze investering op den duur gewoon terug en ziet u de waarde van de investering ook terug in een gestegen woningwaarde. Zo krijgt u de investering dus ook terug wanneer u het huis verkoopt. U hoeft niet bang te zijn dat de isolatie uiteindelijk van mindere kwaliteit wordt. In principe vergaan deze isolerende korrels namelijk niet. Ze zijn waterwerend waardoor er geen rot of schimmel in de isolatie kan komen. Ook bieden we 10 jaar garantie op het materiaal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Vloer of kruipruimte isoleren Dordrecht? Neem contact op!

Het isoleren van uw vloer kan veel opleveren, ook als u bodemisolatie in de kruipruimte laat aanbrengen. Wij kunnen u bij een afspraak snel vertellen wat er allemaal mogelijk is in uw geval. Neem dus snel contact op met de specialisten van Isoleren123 om een afspraak te maken, zodat u snel kunt beginnen met energie besparen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.