Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Den Haag

Vloerisolatie of kruipruimte isoleren in Den Haag

In uw woning een vloer- of bodemisolatie in Den Haag laten aanbrengen? Isoleren123 is uw partner in alle soorten isolatiemaatregelen, waaronder vloerisolatie via de kruipruimte. Met een isolatie onder uw huis hoeft u dus minder te stoken, heeft u minder last van koude voeten en zijn ook vochtproblemen via uw vloer of in de kruipruimte verleden tijd. Omdat u de energie-efficiëntie van uw woning verbetert, kunt u ook nog eens aanspraak maken op ISDE-subsidie, wanneer u de isolatie door ons uit laat voeren. Wilt u uw bodem of kruipruimte isoleren in Den Haag? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Isoleren123 is niet alleen actief in Den Haag, verder ook in Zoetermeer, Westland en Delft.

Wat is bodemisolatie Den Haag en hoe werkt het?

Bodemisolatie is een techniek om de bodem van uw woning te isoleren, niet te verwarren met vloerisolatie waarbij de onderkant van uw vloer wordt geïsoleerd. Bij bodemisolatie in Den Haag wordt er een laag isolatie aangebracht op de bodem van uw kruipruimte waardoor de kou vanuit de grond niet meer gemakkelijk kan opstijgen naar uw woonruimte. Dit komt vooral voor bij oudere woningen die nog maar matig geïsoleerd zijn. Ook komt het bij zulke woningen vaak voor dat er zich vochtproblemen voordoen vanuit de spouw of de kruipruimte. Met bodem- of vloerisolatie kunnen wij dit voor u oplossen. Zo kan de luchtvochtigheid in uw woning worden teruggebracht en hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken om schimmel of andere vochtproblemen. Daarbij zorgt de bodem isoleren ook nog eens voor een betere isolatie in huis. Zo kunt u dus ook voorkomen dat het galmt in uw woning.

Wanneer kiest u voor bodemisolatie en wanneer voor vloerisolatie Den Haag?

Vloerisolatie in Den Haag is vaak een duurdere optie, waar u echter wel meer rendement uit haalt. Dat zit zo. Waar bodemisolatie aan de onderkant van de kruipruimte wordt geplaatst gebeurt dat bij een vloer isoleren aan de bovenkant van de kruipruimte of onderkant van de vloer. Het is maar net hoe u het bekijkt. Dit kan echter niet bij iedere woning. De kruipruimte moet voldoende toegankelijk zijn om echt isolatie tegen de vloer aan te brengen. Wij bevelen in vaak een vloerisolatie in Den Haag aan als het kan en anders zullen we een bodemisolatie bij u aanleggen. Ook hier merkt u namelijk veel verschil van op het gebied van wooncomfort, maar natuurlijk ook van uw energierekening. Voor de vraag of u beter uw vloer kunt isoleren of de kruipruimte kunt u het best contact met ons opnemen. Het antwoord verschilt namelijk per geval waardoor wij eerst moeten weten hoe uw casus eruit ziet, voordat we u bij Isoleren123 van advies op maat kunnen voorzien met een scherpe offerte.

Hoe wij uw vloer- of bodemisolatie in Den Haag aanbrengen

Vloerisolatie in Den Haag begint bij ons altijd bij de aanvraag. U doet bij ons een aanvraag voor bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie of misschien zelfs meerdere maatregelen tegelijk. Daarop nemen wij contact met u op voor een afspraak. Dan komen wij bij u langs om te bekijken wat er moet gebeuren. Wanneer wij de woning met eigen ogen bekijken, krijgen we een beter beeld van wat er moet gebeuren en hoe wij het beste te werk kunnen gaan. Met deze informatie kunnen wij voor u een isolatie advies uitbrengen en kunnen wij ook een prijsopgave maken. Pas wanneer u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk met de isolatie van uw vloer of kruipruimte.

Kruipruimte isolatie in Den Haag is vaak al binnen een dag gebeurd. Met een vloerisolatie verschilt de aanpak per woning wel, maar we zijn hoe dan ook in één dag klaar. Hierbij brengen we dan ook advies op maat uit.

Wat zijn de kosten van bodem- en vloerisolatie Den Haag?

Een kruipruimte isoleren is relatief goedkoop. Dit kunnen wij al voor zo’n €1500,- tot €4000,-. Hiervoor heeft u een huis dat comfortabeler aanvoelt en bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Zo verdient u deze investering uiteindelijk weer terug. Daarbij vindt u de waarde van de isolatie ook weer terug in de waarde van uw woning. Wij garanderen dat u nog lang profijt van deze investering zult hebben en geven dan ook 10 jaar garantie op al onze diensten. Zo heeft u dus binnen een halve dag een ingreep laten doen waar u nog jaren gemak en financieel voordeel van zult hebben. Bovendien is de overheid ook bereid om u nog te helpen dit te financieren.

Met subsidie uw kruipruimte isoleren in Den Haag

Tegenwoordig kunt u voor vloerisolatie in Den Haag ook subsidie krijgen, net als voor bodemisolatie. Deze InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE) geldt voor het aanleggen van bijvoorbeeld een warmtepomp, maar ook voor isolatiemaatregelen. Dit geldt dus ook voor een vloer isoleren of kruipruimte door een professioneel bedrijf. Let dus wel, deze subsidie geldt niet voor maatregelen die u zelf hebt getroffen, alleen wanneer dit door een bedrijf wordt gedaan en alleen wanneer er een bepaald rendement wordt gehaald. Laat u dus altijd eerst adviseren door ons, zodat u zeker weet dat u voor subsidie in aanmerking komt. Wist u trouwens dat de subsidie meer dan dubbel zo hoog wordt wanneer u meerdere maatregelen tegelijk treft? Bekijk dus bijvoorbeeld ook de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Vloerisolatie kruipruimte Den Haag? Neem contact op!

Een vloer of bodem isoleren hoeft vaak helemaal niet lang te duren en daarbij is het een goede investering waarmee u een hoop geld bespaart en nog lang profijt van hebt. Daarom is het vaak lonend om hier niet te lang mee te wachten, want zo bent u langer onnodig energie aan het verspillen. Neem dus snel contact met ons op voor een afspraak met de experts van Isoleren123!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.