Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Delft

Vloer of kruipruimte isoleren in Delft

Vloer isoleren, kruipruimte isoleren of een andere vorm van bodemisolatie in Delft laten aanleggen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken, u te adviseren over de beste oplossing in uw situatie en om vakkundig bodemisolatie voor u te plaatsen. Dit alles doen we met de beste materialen voor een scherpe prijs. We zorgen ervoor dat u maximaal rendement haalt uit uw investering door te werken met duurzame materialen waar we ook nog eens 10 jaar garantie op bieden. Maak dus snel een afspraak om uw vloer of kruipruimte te isoleren in Delft of lees eerst verder over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij zijn ook actief in Den Haag, Zoetermeer en het Westland.

Hoe werkt bodemisolatie Delft?

Veel oudere woningen hebben een slecht of zelfs niet geïsoleerde vloer. Daardoor gaat er veel warmte verloren en kan de kou vanuit de grond via de vloer uw woning in trekken. Gevolg hiervan is bijvoorbeeld dat u koude voeten krijgt en dat u gewoon meer kwijt bent aan stookkosten. Ook komt het vaak voor dat de woning vaak vochtiger aanvoelt omdat er vocht in de kruipruimte blijft staan of dat er zelfs schimmel ontstaat. Met bodemisolatie in Delft wordt dit echter allemaal verhinderd. Bij vloerisolatie zorgen we er namelijk voor dat we uw vloer aan de onder of bovenkant isoleren waardoor de lucht niet meer vanaf de kruipruimte naar boven kan trekken. Met een kruipruimte isolatie daarentegen spuiten we isolerende korrels in uw kruipruimte zodat er een hoog isolerende laag zich vormt in de kruipruimte waardoor deze geïsoleerd is. Een kruipruimte isoleren kan eigenlijk altijd, vloerisolatie is afhankelijk van de toegankelijkheid van de kruipruimte. Daarom komen we altijd liever eerst bij u langs om persoonlijk advies uit te brengen en zodat we de situatie kunnen bekijken om meteen een betrouwbare prijsopgave in kaart kunnen brengen.

Waarmee zullen wij uw kruipruimte isoleren in Delft?

Een kruipruimte isoleren is een ingreep die we in bijna iedere woning kunnen uitvoeren en het duurt vaak maar een halve dag om uit te voeren. Zo heeft u dus snel en eenvoudig een kruipruimte isolatie laten aanbrengen in Delft waar u nog lang profijt van hebt. Wij brengen een laag aan van isolerende plastic parels die een hoge isolatiewaarde hebben. Dit spuiten wij in van achter in de kruipruimte naar voren zodat er geen plek wordt overgeslagen die later een koudebrug zou kunnen vormen. Daarom laat u deze klus ook uitvoeren door een professional. Wij zorgen ervoor dat er voldoende materiaal op de juiste manier wordt aangebracht om maximaal rendement te halen. Deze parels zijn vochtwerend en blijven drijven wanneer het grondwater omhoog komt. Zo kan er zich dus geen schimmel vormen in de kruipruimte en wordt de luchtvochtigheid in huis beter gereguleerd. Ook zorgt de kruipruimte isolatie dat de akoestiek in huis flink verbeterd wordt.

Uw vloer isoleren Delft? Dit is hoe we te werk gaan

Wanneer u contact met ons opneemt voor vloerisolatie in Delft of omgeving, dan maken we altijd eerst een afspraak om bij u langs te komen om de situatie te bekijken. Zo kunnen we zien of uw kruipruimte voor vloerisolatie geschikt is of dat er toch bodemisolatie moet worden toegepast. Vloerisolatie heeft een wat hoger rendement omdat de isolatie dan bovenin de kruipruimte zit in plaats van op de bodem. Niet iedere kruipruimte is echter zomaar geschikt om vloerisolatie aan te leggen. Vaak is de kruipruimte bijvoorbeeld te laag en is bodemisolatie de makkelijkere en snellere oplossing. Bovendien werkt dit bij een lage kruipruimte ook beter, omdat er minder ruimte is waar de warme lucht kan ventileren. Wanneer we eenmaal de mogelijkheden hebben besproken, kunnen wij een prijsopgave voor u maken zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer dit akkoord is, dan gaan wij voor u aan het werk.

Subsidie op vloer isoleren Delft

De rijksoverheid geeft tegenwoordig subsidie op bodemisolatie en andere energiebesparende maatregelen. Normaal gesproken kost vloerisolatie of bodemisolatie in Delft al snel meer dan €1500,-, maar momenteel springt de overheid bij met ISDE-subsidie per vierkante meter die u laat isoleren. De vergoeding per vierkante meter wordt zelfs nog hoger wanneer u ook meteen bijvoorbeeld uw spouw laat isoleren. Wij zijn verder ook verantwoordelijk voor spouwmuurisolaties.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Neem contact op voor vloerisolatie Delft!

Bent u benieuwd of uw woning geschikt is voor vloerisolatie in Delft of laat u liever meteen uw kruipruimte isoleren? Isoleren123 staat voor u klaar om u te voorzien van advies en natuurlijk om uw woning te isoleren. Neem dus snel contact op voor een afspraak en dan kunnen we u snel voorzien van een op maat gemaakte offerte!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.