Isoleren123
Bel ons

085 060 1962

Bodemisolatie Alphen aan den Rijn

De vloer of kruipruimte isoleren in Alphen aan den Rijn

Zal een bodemisolatie in Alphen aan den Rijn zorgen voor een beter gereguleerde binnenklimaat? Bij veel huizen kan vloerisolatie of een geïsoleerde kruipruimte een hoop schelen wanneer het op wooncomfort of de hoogte van de energierekening aankomt. Veel huizen (en huizen van voor 1990 in het algemeen) hebben een kruipruimte die niet of slecht geïsoleerd is. Daardoor kan er koude en vochtige lucht door de vloer heen naar boven trekken uw woning in. Dat zorgt ervoor dat u meer moet stoken om uw woning warm te krijgen en ook is dit vaak de reden dat een huis te maken krijgt met vochtproblemen. Dit kunt u voorkomen door uw vloer, of de bodem van uw kruipruimte te isoleren in Alphen aan den Rijn. Zo zorgt u ervoor dat de koude en vochtige lucht uit de grond uw woning niet in komt en dat het dus behaaglijk blijft. Bij Isoleren123 kunnen we deze isolatie vakkundig voor u aanbrengen waardoor u ook nog eens aanspraak kunt maken op ISDE-subsidie vanuit de overheid. We vertellen u graag meer over hoe wij werken tijdens een afspraak of hieronder op deze pagina.

Wij zijn verder ook actief in Leiden, Hoofddorp en Hillegom.

Wat zijn de voordelen van vloer- en bodemisolatie Alphen aan den Rijn?

Een vloer isoleren in Alphen aan den Rijn kan aan de onderkant van de vloer van uw woning of boven op de vloer van uw kruipruimte. De eerste is het meest efficiënt omdat u dan geen warmte verliest aan de kruipruimte. Hierdoor behaalt u dus een hoger rendement. Het nadeel is dat deze manier van isoleren niet voor iedereen geschikt is en uw kruipruimte kan nog steeds erg vochtig worden waardoor rot in de vloer of roest in de leidingen kan optreden. Dat is dan ook de reden dat er ook gekozen kan worden om de vloer van uw kruipruimte te isoleren. Wij kunnen u adviseren over wat de beste optie is in uw situatie.

Vloer isoleren kruipruimte Alphen aan den Rijn

De andere optie is de vloer van uw kruipruimte isoleren, ook wel bodemisolatie in Alphen aan den Rijn. Deze manier van isoleren is sneller en voordeliger. Vaak zijn we al binnen een halve dag klaar en uw kruipruimte is nadien perfect geïsoleerd. Dit doen we door plastic parels met een hoge isolatiewaarde aan te brengen als een deken over de bodem van uw kruipruimte. Deze parels zijn hoog isolerend en bovendien waterafstotend. Daardoor komt er geen vocht of koude lucht binnen via de vloer. Zo wordt bijvoorbeeld ook een muffe lucht vanuit de kruipruimte voorkomen. Wij spuiten deze parels in de kruipruimte om een vlakke deken van isolatiekorrels te vormen. Door netjes van achter naar voren te werken zorgen we ervoor dat de kruipruimte volledig egaal bedekt wordt zodat er geen koudebrug kan ontstaan. Zo heeft u dus maximaal rendement.

Laat uw vloerisolatie Alphen aan den Rijn aanleggen door professionals

Een vloer isoleren in Alphen aan den Rijn is dus gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kiest de slimme consument voor een vakman om deze klus uit te voeren. Op die manier krijgt u namelijk ook nog eens 10 jaar garantie op de verleende diensten en bovendien kunt u dan subsidie krijgen op het project. De overheid reikt namelijk ISDE-subsidie uit aan energiebesparende projecten wanneer deze door een bedrijf worden uitgevoerd en wanneer er een bepaalde isolatiewaarde wordt gehaald. Bij Isoleren123 kunnen wij u uiteraard adviseren over hoe dit gehaald kan worden. Wist u overigens dat u meer subsidie per vierkante meter krijgt wanneer u meerdere maatregelen tegelijk laat treffen zoals spouwmuurisolatie? Vraag dus snel een offerte aan!

Onze aanpak bij vloerisolatie Alphen aan den Rijn

Wilt u uw vloer of kruipruimte isoleren? Wij komen altijd eerst langs om te inventariseren wat er moet gebeuren en wat de situatie is. We kijken wat er mogelijk aan en vertellen u wat er het best gedaan kan worden om uw vloer goed te isoleren. Dan kunnen wij ook meteen een prijsopgave voor u maken. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer de offerte akkoord is, kunnen we voor u aan het werk. Bij bodemisolatie kan dat al binnen een halve dag en daar ziet u verder niets van, behalve op uw energierekening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

spouwmuurisolatie-bodemisolatie-inblaaswol

Vloer of kruipruimte isoleren Alphen aan den Rijn? Neem contact op!

Met vloer- of bodemisolatie in Alphen aan den Rijn kunt u veel geld besparen waardoor dit een investering is die u snel terugverdient en waar u nog jaren rendement uit kunt halen. Ook zal u terugzien dat uw woning meer waard wordt door de verbeterde isolatie. Wacht dus niet te lang en start direct met geld besparen door contact op te nemen met Isoleren123!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.